Vineri, 22 03 2019
Costel Alexe (PNL): „Andrei Năstase este vecinul bun cu care poți construi un viitor durabil!"

Costel Alexe (PNL): „Andrei Năstase este vecinul bun cu care poți construi un viitor durabil!"

Alegerile din 20 mai pentru Primăria Chișinăului nu au rămas fără ecou la Iași. Aflat la o întâlnire cu activul organizației municipale,  deputatul Costel Alexe, președintele filialei Iași a Partidului Național Liberal, a ținut să transmită un mesaj de susținere pentru candidatul forțelor pro-europene din Republica Moldova, Andrei Năstase. Comunitatea de basarabeni care domiciliază sau este la studii în Iași fiind una din cele mai numeroase din România!

„Săptămâna viitoare avem un test important pentru parcursul European al Republicii Moldova și toate forțele pro occidentale sunt alături de Andrei Năstase! Astăzi vi se poate părea că nu e lupta voastră, că nu vă leagă nimic personal de Basarabia și poate uneori naționalismul vi se pare exacerbat, dar gândiți-vă ce ați prefera în cartierul în care locuiți? Eu unul îmi doresc și mă simt în siguranță lângă un vecin pașnic, decent, educat, mânat de valori și principii occidentale, un om al dialogului și toleranței, cu care pot comunica, pot demara proiecte comune pentru dezvoltarea reciprocă! Este de datoria noastră să ne asigurăm că avem vecini buni! Andrei Năstase este vecinul bun cu care poți construi un viitor durabil!

Refuz să îmi imaginez Chișinăul condus de un primar antioccidental, refuz să cred că putem avea un vecin neprietenos, care să nu intrunească această condiție și tocmai de aceea vă rog și vă îndemn să facem tot posibilul să nu trăim acest scneariu! Să nu uităm că în Iași este o mare comunitate de cetățeni basarabeni, inclusiv din Municipiul Chișinău și dacă ei nu sunt încă deciși să meargă la vot, rugați-i să privească ce efecte odioase a produs ignoranța în România! PSD a acaparat statul român mizând fix pe dezinteresul și absenteismul la vot! Stă în puterea și în conștiinta fiecăruia să împiedicăm repetarea istoriei!”

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top