cristi tanasa

Șoferi, vi se pregătește ceva! Acțiunea Truck & Bus: o săptămână de controale „la sânge” a autobuzelor, microbuzelor și camioanelor

Autobuze, microbuze, precum şi alte autovehicule de transport persoane sau mărfuri vor fi oprite pentru control, în aceste zile, de poliţiştii rutieri. Activităţile sunt desfășurate simultan în toate statele membre ale U.E.

Hoț identificat de polițiștii din Ciurea: a furat toți banii și bijuteriile găsite într-o casă

Polițiștii din Ciurea au identificat un tânăr, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Peste 40 de infracțiuni constatate și 12 permise de conducere ridicate sâmbătă, de polițiștii ieșeni

Polițiștii ieşeni au intervenit sâmbătă, la peste 130 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.  Au aplicat peste 120 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 40 de infracțiuni.

Mâine începe a doua etapă a înscrierilor în învățământul profesional și dual: peste 1.600 de locuri, disponibile în județul Iași

Luni începe a doua etapă a înscrierii în învățământul profesional și dual. Oportunități pentru elevii ieșeni.

Mașină distrusă de un urs care poftea ciocolată, la Agăș

O banală ciocolată lăsată în torpedou îi va scoate bani serioși din buzunar unui șofer. Totul s-a petrecut la marginea unei păduri din comuna băcăuană Agăș, unde proprietarul își lăsase mașina pe timpul nopții, fără să bănuiască ce va urma.

Înscrieri record la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi”: la jumătatea perioadei s-a atins numărul total de înscrişi de anul trecut

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ Iași (TUIASI) a reuşit să atragă deja un număr similar de absolvenţi cu cel de anul trecut, deşi perioada de admitere durează până săptămâna viitoare, pe data de 25 iulie.

Români, pregătiți-vă: un val de căldură tropicală lovește toată țara! Când revin furtunile și grindina

Un val puternic de căldură tropicală loveşte iar România, începând de duminică. În urmăoarele zile, aerul va deveni irepirabil, spun meteorologii. Temperaturile vor ajunge la 33-34 de grade, duminică. De marți, vremea se mai răcește, dar apar vijeliile și căderile de grindină.

Gabriela Firea: Intru în cursa pentru prezidențiale

Gabriela Firea a anunțat că intră în competiția internă pentru prezidențiale deoarece lucrurile nu merg în „direcția bună” pentru PSD. Primarul general a dezvăluit că premierul a preluat armele folosite de Liviu Dragnea în disputele din PSD.

Un turist chinez a murit înecat la Mangalia

Un turist chinez de 30 de ani a murit, sâmbătă seara, înecat la Mangalia. Trupul bărbatului, a cărui dispariţie a fost anunţată după două ore, a fost găsit la 30 de metri de mal, în golf.

Petru Movilă: „Maricel Popa este cea mai mare calamitate politică pe care a avut-o județul Iași”

Deputatul Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi, s-a arătat nemulţumit de alegerea făcută de conducerea Consiliului Judeţean în numirea unui manager din afara judeţului la Spitalul de copii „Sfânta Maria''. Parlamentarul ieșean a criticat alegerea făcută de Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean, şi susţine că Iaşul are oameni mult mai competenți, care ar puteau conduce un spital de o asemenea dimensiune.

Pagina 1 din 1536

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top