Marti, 17 01 2017

cristi tanasa

Renato Usatîi, primarul orașului Bălţi din Republica Moldova, a postat pe Facebook un video în care apare, surprinzător, cu o armă pe banda de alergat.

 

Veolia Energie Iași a emis facturile aferente consumului lunii decembrie 2016 către clienții ce au convenții individuale de plată (aprox. 10 000 de locuințe, adica cca. 27% din apartamentele conectate la sistemul centralizat de termoficare).

 

Antonio Sesa, un italian în vârstă de 65 de ani, a fost omorât în bătaie, în localitatea suceveană Vama, de un localnic de 40 de ani. Victima se afla în România deoarece încerca să o convingă pe fosta lui iubită să se întoarcă la el, în Italia. Actualul iubit al femeii a reacţionat agresiv, lovindu-l cu picioarele de mai multe ori, până când italianul a decedat. Criminalul a fost trimis în judecată de procurorii suceveni.

 

Directorul Muzeului de Etnografie şi Artă Populară Baia Mare, Ilie Gherheș, a fost filmat în biroul său în timp ce se afla în stare de ebrietate avansată şi, mai mult, îi mai cerea alcool unei angajate.

 

„Aş vrea să beau un coniac, o tărie", spune directorul în filmarea realizată de o angajată şi publicată de site-ul 2mnews.ro.

 

Mariah Carey și Elton John au primit peste 4 milioane de dolari pentru a cânta la nunta organizată la Londra de oligarhul ruso-evreu Valery Kogan pentru blonda lui nepoata în vârstă de 19 ani.

 

Un bărbat de 30 de ani din Nigeria a fost arestat recent pentru extravaganța de a se plimba în public însoțit de femei frumoase pe care le ține în lesă ca pe câini.
Europarlamentarii aleg marţi un nou preşedinte al Parlamentului European, care îi va succeda în această funcţie lui Martin Schulz. Printre candidaţi se numără şi europarlamentarul român Laurenţiu Rebega, potrivit News.ro.

 

Şapte politicieni şi-au depus candidatura pentru preşedinţia Legislativului UE. Este vorba despre Eleonora Forenza (Stânga Unită Europeană-Stânga Verde Nordică, Italia), Jean Lambert (Grupul Verzilor / ALE, Marea Britanie), Gianni Pittella (S & D, Italia), Laurenţiu Rebega (Europa Naţiunilor şi Libertăţii, România), Helga Stevens (Conservatorii şi Reformiştii Europeni, Belgia), Antonio Tajani (PPE, Italia) şi Guy Verhofstadt (ALDE, Belgia).

 

Premierul canadian Justin Trudeau este anchetat de comisarul federal de etică pentru un posibil conflict de interese, după ce şi-a petrecut vacanţa de Anul Nou pe insula privată din Bahamas a lui Aga Khan, un cunoscut miliardar filantrop şi lider spiritual, scrie BBC.

 

Un botoşănean care se află de patru ani la muncă în străinătate, a constatat că a lucrat, cel puţin în actele de la Fisc, timp de un an, ca medic, la Spitalul Municipal din Dorohoi.

 

O misiune a Fondului Monetar Internațional (FMI) efectuează, în această săptămână, o vizită la București pentru un prim contact cu noua echipă guvernamentală, potrivit ministrului Finanțelor Publice, Viorel Ștefan.

 

Pagina 1 din 372

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top