Print this page
Fotbal Hebdo, prima țeapă de proporții trasă lui Poli Iași: 40.000 de euro, nota de plată pentru cantonamentul de la Tiraspol (VIDEO)

Fotbal Hebdo, prima țeapă de proporții trasă lui Poli Iași: 40.000 de euro, nota de plată pentru cantonamentul de la Tiraspol (VIDEO)

Asocierea dintre CSM Politehnica Iaşi și moldovenii de la Fotbal Hebdo pare a fi una păguboasă pentru cei dintâi. Jucătorii Iașului nu au mai plecat în această vară în cantonament în Antalya, aşa cum era tradiţia de mai mulţi ani. Motivul : Fotbal Hebdo punea la dispoziţia grupării ieşene bază sportivă a lui Sheriff Tiraspol şi se obliga să plătească toate costurile aferente acestui stagiu de pregătire. Tot cei de la Fotbal Hebdo s-au angajat, potrivit preşedintelui Adrian Ambrosie, să achiziţioneze şi echipamentele echipei.

 

După aproape două luni însă, a venit şi nota de plată atât pentru cantonament, cât şi pentru echipamente. Banii ar trebui daţi acum chiar de către CSM Politehnica Iaşi.

 

Citește și Zaporojanu, jupân la Poli pe banii Iașului

 

Gruparea din Copou trebuie să achite 40.000 euro, costurile cantonamentului din Tiraspol. Tot clubul ieșean plăteşte şi pentru noile echipamente. Nu este exclus ca în curând, Poli să fie pusă să plătească și pentru autocarul de fițe adus la Iași de Fotbal Hebdo.

 

 

 

(Sursa: Iași TV Life)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare

Antibiotice