Marti, 23 04 2019

cristi tanasa

MAE: Elevii din Iaşi aflaţi în Sri Lanka, repatriaţi în siguranţă

Grupul de elevi de la un liceu din Iaşi aflat într-un schimb de experienţă în Sri Lanka a revenit în siguranţă în România, marţi, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Veste bună pentru infractori: PSD relaxează condiţiile de liberare condiţionată: Vor ieşi mai repede de după gratii

Dezbătute pe repede - înainte în Comisia Iordache, modificările Codului Penal au stârnit ample polemici, Opoziţia acuzând că modificarea condiţiilor de liberare condiţionată va duce la o explozie a numărului celor eliberaţi mai devreme.

Elevă din Vaslui bolnavă de meningită, decedată la Spitalul de Boli Infecțioase. Este a doua adolescentă care moare de această boală cumplită

A apărut un al treilea caz de meningită menigococică, de această dată în Vaslui. Fata în vârstă de 15 ani a murit marți. Din păcate, evoluţia extrem de rapidă a bolii îi face pe medici să creadă că este vorba despre aceeaşi formă care a răpus-o şi pe eleva din Bucureşti. Pacienta a murit marți seara.

Marius Bodea: Liberalii ieșeni propun proiecte pentru Bugetul Local în valoare de 10 milioane de euro

Deputatul Marius Bodea, Președintele Biroului Politic Local al PNL Iași, a făcut o analiză a bugetului local propus de către Municipalitate și, împreună cu echipa de consilieri locali, a înaintat la o serie de amendamente pentru ca forma finală a bugetului ce va fi votat în Consiliului Local să răspundă așteptărilor ieșenilor.

Cinci irakieni și un iranian, depistați de polițiștii de frontieră sub podeaua unui autocar

Polițiștii de frontieră din Vama Giurgiu au descoperit, ascunşi într-un loc special amenajat, în podeaua unui autocar, cinci cetățeni din Irak și unul din Iran, care intenţionau să intre ilegal în România.

Un nor uriaș de praf saharian se îndreaptă către România

Un uriaş nor de praf saharian se întinde deasupra Europei, iar în următoarea perioadă va ajunge şi în România.

Dumitru Oprea: Criză de personal fără precedent în domeniul turismului

Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Turismului detalii despre stadiul în care se află elaborarea legii turismului asumată prin programul de guvernare şi cum se adaptează executivul la necesităţile din domeniul turismului.

Tragedie: adolescentă însărcinată, găsită fără viață la Șcheia

Este ancheta într-o localitate din Iaşi, după ce o adolescentă de 16 ani, însărcinată, a fost găsită fără viaţă. Recent, fata s-a despărţise de tatăl copilului, un tânăr de 22 de ani dintr-o comună alăturată.

Sfântul Gheorghe: tradiții și superstiții. De ce anul acesta va fi prăznuit în a doua zi de Paște

Sfântul Gheorghe 2019. Sfântul Gheorghe este unul dintre cei mai venerați sfinți din calendarul ortodox, sărbătorit anual pe 23 aprilie.

Bilanțul atentatelor din Sri Lanka a ajuns la 310 morți: noi arestări făcute de autorități

Bilanţul atentatelor de duminică din Sri Lanka a ajuns marţi la 310 morţi, după ce mai mulţi răniţi au decedat din cauza rănilor, a anunţat poliţia locală, care a efectuat noi arestări, potrivit AFP.

Pagina 1 din 1334

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top