Miercuri, 19 06 2019
Discursul lui Donald Trump de la Varșovia, lăudat de Klaus Iohannis

Discursul lui Donald Trump de la Varșovia, lăudat de Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat discursul public susţinut de omologul său american, Donald Trump, la Varşovia, arătând că acesta a subliniat că articolul 5 al Tratatului Nord-Atlantic va fi respectat de Statele Unite ale Americii.

 

„Conţinutul discursului principal al preşedintelui Trump a fost foarte bun. A reiterat faptul că articolul 5 este evident foarte important şi va fi întru totul respectat de Statele Unite. Este articolul din contractul NATO, dacă pot să mă exprim aşa, care garantează că orice ţară sprijină orice altă ţară dacă este nevoie", a declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis.

 

El a spus că prima sesiune a "Iniţiativei celor Trei Mări" dedicată relaţiei transatlantice a fost foarte bună şi constructivă.

 

Preşedintele Klaus Iohannis participă, alături de lideri din alte 12 state, la Summitul "Iniţiativei celor Trei Mări". Preşedintele SUA, Donald Trump, participă în calitate de invitat special.

 

Donald Trump a susţinut un discurs public în Piaţa Krasinski din Varşovia.

„Conţinutul discursului principal al preşedintelui Trump a fost foarte bun. A reiterat faptul că articolul 5 este evident foarte important şi va fi întru totul respectat de Statele Unite. Este articolul din contractul NATO, dacă pot să mă exprim aşa, care garantează că orice ţară sprijină orice altă ţară dacă este nevoie", a declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis. El a spus că prima sesiune a "Iniţiativei celor Trei Mări" dedicată relaţiei transatlantice a fost foarte bună şi constructivă. Preşedintele Klaus Iohannis participă, alături de lideri din alte 12 state, la Summitul "Iniţiativei celor Trei Mări". Preşedintele SUA, Donald Trump, participă în calitate de invitat special. Donald Trump a susţinut un discurs public în Piaţa Krasinski din Varşovia.

 

(Sursa: realitatea.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top