Luni, 25 03 2019
ReporterIS - Liga a II-a
Au pus-o pe mânecă: pofta de lux i-a făcut pe actualii șefi ai Primăriei Iași să comită falsuri grosolane în achiziția a patru autoturisme Skoda, în ciuda interdicției clare impuse de Guvern. În 2013, Nichita a dat ordinul, Chirica s-a ocupat de tot. Achiziția a patru mașini Skoda e penală. Primăria n-avea dreptul să cumpere mașini mai scumpe de 18.000 de euro (cu TVA). S-au luat însă mașini de 25.000 de euro printr-un fals: au fost trecute pe bugetul Poliției Locale, care nu le-a folosit nici măcar o zi. Licitația a fost trucată, ca să câștige Open Service, unde soția lui Chișcă avea acțiuni. Mihai Chirica era atât șeful Direcției Tehnice, care a organizat făcătura de licitație, cât și a Poliției Locale, pe care a căzut măgăreața. Bietul Liviu Hliboceanu a mai scos o dată castanele altora din foc cu mâna sa. Mașina lui Chirica a avut de la început număr personalizat: WMC (inițialele numelui său). Mașina o folosește și acum.

 


Published in Slideshow HOMEPAGE
Trei intervenții incredibile și o bară l-au făcut pe portarul italian al Politehnicii Iași să fie primul într-un top al celor mai spectaculoase intervenții din 2016. Alessandro Caparco a fost desemnat de site-ul „Il numero 1 IL portiere” goal-keeper-ul cu cea mai dificilă paradă a anului 2016.

 

În partida din martie anul trecut, încheiată 0-2, Alessandro Caparco a avut trei intervenții excepționale de pe linia porții, în minutul 8.

 


Published in CSMS Iasi
Odată cu cântecul Cocoşului de Aur, pe 28 ianuarie 2017 vom intra în Anul Cocoşului, al zecelea semn al zodiacului chinezesc

 

O creastă purpurie îi împodobeşte capul,

Învelit în alb, un cocoş merge prin apropiere.

În viaţă rareori a scos vreun sunet,

Dar mii de uşi se deschid la strigătul lui.

 


Published in Horoscop
Leo de la Strehaia s-a prezentat, marţi, la DNA unde i-a făcut plângere procurorului şef al DIICOT Mehedinţi. Acesta susţine că familia sa i-ar fi dat şpagă procurorului un milion de euro pentru a-i scăpa de dosare.

 


Published in Justitie
Yahoo a anunţat că, după ce Verizon va finaliza cumpărarea, compania îşi va schimba numele în Altaba. În plus, şase directori Yahoo îşi vor părăsi poziţiile după încheierea contractului.

 

Yahoo Inc. a declarat luni că va reduce comitetul său director după finalizarea contractului cu Verizon Communications Inc., câţiva directori veterani, inclusiv directorul executiv Marissa Mayer şi co-fondatorul David Filo, urmând să se retragă din posturile de directori.

 


Published in Companii
Pakistanul a anunţat prima lansare de pe un submarin a rachetelor de croazieră, capabile nuclear.

 


Published in Panorama
Pentagonul a testat recent cu succes un roi format din 103 drone de mici dimensiuni, făcând paşi astfel spre realizarea unui nou tip de armă care promite a avea un mare viitor, relatează AFP.

 

Progresul inteligenţei artificiale face de acum posibilă constituirea de grupuri de mici roboţi, care acţionează colectiv sub conducerea unui om.

 


Published in Panorama
Igor Dodon a anunţat că va cere Guvernului de la Chişinău revocarea ambasadorului în România, Mihai Gribincea, după ce acesta a declarat că este posibil ca decretul de retragere a cetăţeniei lui Traian Băsescu să fie declarat neconstituţional.

 


Published in Moldova
Tribunalul Bucureşti i-a condamnat, marţi, pe foştii manageri ai Spitalului „Sfântul Ioan” din Capitală, Alexandru Ciocâlteu și Petruța Lazăr, în dosarul în care sunt acuzaţi că au luat mită pentru încheierea şi derularea unui contract.

 


Published in Justitie
Sebastian Ghiță, dispărut de mai bine de două săptămâni și căutat de autorități, se relaxează prin străinătate. Cel puțin așa susține Romeo Ursu, zis Boenică.

 

Interlopul a declarat pentru România Liberă că omul de afaceri ploieștean s-ar afla în Iordania, dându-le de înțeles jurnaliștilor că le poate da mai multe informații, dar contra cost.

 


Published in Justitie
Pagina 1 din 4

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top