Duminica, 17 02 2019
ReporterIS - Liga a II-a
Joi, 12 Ianuarie 2017 21:54

A murit Împăratul Iulian al romilor

Împăratul Iulian al romilor s-a stins din viață, joi, în urma unor probleme grave de sănătate. Anunțul a fost făcut de Regele Cioabă.

 

„A trecut la Domnul în aceasta dimineață Împăratul Iulian Rădulescu. Dumnezeu să mângâie familia îndoliată”, a fost anunțul Regelui, urmat de nenumărate mesaje de condoleanțe.

 

Published in Social
În județul Iași, a fost confirmat un caz de gripă aviară la un exemplar de lebădă de iarnă găsită în albia râului Prut, în zona localității Zaboloteni, comuna Trifești, județul Iași.

 

Published in Sanatate
Judecătoria  Brașov a decis eliberarea condiționată a fostului prefect de Iași Radu Prisăcaru, după ce a executat peste doi ani și jumătate din pedeapsa de patru ani de închisoare primită pentru luare de mită. Hotărârea nu este definitivă.

 

Published in Slideshow HOMEPAGE
Judecătoria  Brașov a decis eliberarea condiționată a fostului prefect de Iași Radu Prisăcaru, după ce a executat peste doi ani și jumătate din pedeapsa de patru ani de închisoare primită pentru luare de mită. Hotărârea nu este definitivă.

 

Published in Justitie
Meteorologii au emis o avertizare COD GALBEN pentru județele Suceava, Iași, Neamț și Botoșani și zona de munte a județelor Bacău și Vrancea.

 

Published in Vremea
Concentrările de trupe americane din Polonia constituie o ameninţare la adresa securităţii naţionale a Rusiei.

 

Published in Panorama
Liderul consilierilor județeni PNL, Daniel Minciună-Bejan, îi dă replica replică fostului prefect de Iași, Dan Cârlan, care critica, ieri, în termeni duri acțiunea de demitere a directorului drumurilor județene din Iași, Sorin Babliuc.
Published in Politica Locala
După Spitalul Clinic de Urgență „Prof.dr. Nicolae Oblu” și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Maria” Iași a primit în cadrul unui proiect guvernamental echipamente de tehnică medicală.

 

Published in Sanatate
Brigada 15 Mecanizată, continuatoarea tradiţiilor Regimentului 15 „de Dorobanţi”, a împlinit 140 de ani de la înfiinţare. Pentru a marca evenimentul, Marea unitate a organizat pe parcursul mai multor zile, începând cu 9 ianuarie, o serie de manifestări.

 

Published in Administratie Locala
Directorul SRI, Eduard Hellvig, a dispus constituirea unei comisii speciale de verificare a eventualelor încălcări ale legii sau deontologiei profesionale în cazul lui Florian Coldea.

 

Published in Parlament
Pagina 1 din 4

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top