Joi, 23 05 2019
ReporterIS - Liga a II-a
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi" din Iași (TUIASI) este a cincea instituție de învățământ superior din țară în clasamentul internațional The Transparent Ranking și pe locul al treilea în ceea ce privește universitățile cu profil tehnic.

Published in Educatie
Atac armat la o şcoală americană din nordul Mexicului. Un elev înarmat a deschis focul miercuri la Colegiul American din oraşul Monterrey, în nordul Mexicului, relatează Reuters.

 


Published in Eveniment
Peste 1.500 de de persoane au ieşit în stradă, în această seară, în Bucureşti, Iaşi, Cluj şi Craiova pentru a protesta împotriva ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi cea de modificare a Codurilor Penale. Acţiunea a fost anunţată în cursul zilei pe o reţea de socializare.

 


Published in Social
Colegiul Agricol și de Industrie Alimentară ”Vasile Adamachi”, Iași a desfășurat în perioada 09-13 ianuarie 2017 în cadrul Proiectului Erasmus +, KA2,  ”School Companies” o mobilitate transnațională în Austria, mobilitate  la care au mai luat parte elevi și profesori din alte două țări partenere, membre ale Uniunii Europene - Germania și Polonia.

Published in Educatie
Generalul Florian Coldea a avut o primă reacție oficială în scandalul în care este implicat în urma dezvăluirilor făcute de fostul deputat Sebastian Ghiță.

 

Într-o declarație pentru Agerpres, fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informații și-a început mesajul mulțumindu-le colegilor, partenerilor și familiei pentru colaborare și sprijin.

 


Published in Justitie
DNA nu este de acord cu proiectele de modificare a Codului penal, arată un comunicat al instituției.

 

Direcția Anticorupție arată că modificarea legislației în regim de urgență, fără analize din care să rezulte „o nevoie socială imperioasă” nu este justificată. Mai mult, modificările propuse ar strica echilibrul între „nevoia societății de a trage la răspundere toate persoanele care au săvârșit infracțiuni și drepturile fundamentale ale persoanelor cercetate ori aflate în executarea pedepselor aplicate”.

 


Published in Justitie
Echipa comună de control din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit 2.020 pachete de ţigări, cu timbru de acciză R. Moldova, ascunse într-un spațiu special amenajat prin dublarea podelei unui microbuz, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră.

Published in Moldova
Infracţiunea de abuz în serviciu din Codul Penal va fi redefinită, astfel că vor răspunde penal doar dacă prejudiciul este mai mare de 200 de mii de lei (50 de mii de euro) şi la plângerea prealabilă a părţii vătămante, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

 


Published in Justitie
Procurorul şef al DNA a declarat miercuri la Europa FM ca Sebastian Ghiţă este cercetat în mai multe dosare, unele dintre ele încă nepublice, dechise inclusiv în urma sesizărilor SRI.

 

„Cred că este o chestiune de timp până când Sebastian Ghiță va fi prins. Cel puțin, noi, la DNA, verificăm câteva informații în acest sens. Aștept de la Poliția Română să se implice, să aloce resurse și să facă o prioritate din prinderea acestui inculpat”, a mai spus şefa DNA.

 


Published in Justitie
Miercuri, 18 Ianuarie 2017 17:16

Cum arată proiectul de lege privind grațierea

Proiectul de ordonanță de urgență privind grațierea unor pedepse, pus miercuri în dezbatere publică de Ministerul Justiției, prevede că se grațiază în întregime pedepsele cu închisoare de până la 5 ani inclusiv, precum și pedepsele cu amendă aplicate de instanța de judecată.

 

Conform sursei citate, de grațiere nu beneficiază recidiviștii și cei care au comis o serie de infracțiuni prevăzute de Codul penal sau de legi speciale, enumerate în proiect, scrie Agerpres.

 


Published in Slideshow HOMEPAGE
Pagina 1 din 4
PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top