Miercuri, 19 12 2018
ReporterIS - Liga a II-a
Alertă la Colegiului Naţional „Petru Rareş” din Piatra Neamţ. Un elev este internat la Spitalul Bisericani după ce a fost diagnosticat cu tuberculoză.

 

Published in Moldova
Exerciţiu antitero cu peripeţii. Trupele speciale au exersat, la Mamaia, imobilizarea unor atacatorii înarmaţi, dar au fost doborâţi de un „inamic” neaşteptat: gheața.

 

Published in Media
În judeţul Suceava a fost înregistrat primul deces din cauza gripei, după ce un bărbat în vârstă de 85 de ani a murit în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU).

 

Published in Moldova
Cântăreața braziliană Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului mondial Lambada, a fost găsită moartă carbonizată în mașina sa, joi, la Saquerema, pe litoralul regiunii Rio de Janeiro, s-a aflat din surse din cadrul poliției.

 

„Da, pot confirma acest lucru”, a declarat pentru AFP un polițist de la comisariatului local, referitor la moartea artistei, fără a oferi detalii suplimentare imediat.

 

Published in Vedete
Cei 56 de agenţi de poliţie, încadraţi din sursă externă în urma concursului organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, au depus joi  jurământul de credinţă în cadrul unei ceremonii organizate la sediul I.P.J. Iaşi.

 

La data de 19 ianuarie a.c. la sediul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, poliţiştii încadraţi din sursă externă au depus jurământul de credinţă. Ceremonia a debutat cu intonarea Imnului de Stat al României, apoi cei 56 poliţişti au jurat credinţă statului român şi cetăţenilor săi.

 

Published in Administratie Locala
O româncă și cei doi copii ai săi sunt dați dispăruți, după avalanșa care a distrus un hotel din regiunea Abruzzo, scrie presa italiană. Soţul ei, cetăţean italian, a povestit că echipele de salvare au ajuns la el şi l-au scos din zăpadă, dar nu are nicio veste despre soarta soţiei şi a copiilor.

 

Published in Panorama
Având în vedere dispozițiile Legii nr. 1/2017 privind ELIMINAREA UNOR TAXE ȘI TARIFE, publicată in Monitorul Oficial nr. 15/06.01.2017, începând cu data de 01.02.2017, cu referire la activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, vor fi eliminate următoarele taxe:
Published in Administratie Locala
Florentina Mihalache, din oraşul Tg. Frumos, are 35 ani şi este absolventă de studii superioare: management. A lucrat timp de 13 ani în domeniul bancar: de la operator ghişeu la responsabil de agenţie, dar şi-a dorit o schimbare fundamentală în viaţa sa. Consideră că sistemul în care a intrat este unul profesionist şi este pregătită pentru orice provocare.
Published in Administratie Locala
Examenul pentru obținerea permisului auto se va susține și luni, 23 ianuarie, chiar dacă este zi liberă, anunță prefectul de Iași, Marian Grigoraș.

 

Published in Administratie Locala
Anchetatorii francezi cred că l-au identificat pe unul dintre atacatorii care s-a detonat în apropiere de Stade de France - marcând începutul atentatelor de la 13 noiembrie 2015 din Paris, cunoscut până acum sub o falsă identitate, după ce lângă cadavrul său a fost găsit un paşaport sirian fals.

 

Dintre cei trei atacatori ai comandoului, unul singur era cunoscut până în prezent, şi anume Bilal Hadfi, de 20 de ani, un francez care locuia în Belgia, relatează AFP.

 

Published in Panorama
Pagina 1 din 3

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top