Luni, 24 09 2018
ReporterIS - Liga a II-a
Cea mai mare companie de media de limbă germană din Elveția, SRF (Schweizer Radio und Fernsehen) publică astăzi, un fragment dintr-un interviu cu președintele PSD, realizat în 22 noiembrie,  în care Liviu Dragnea spune că nu vrea să discute despre lupta anticorupție, pe care o consideră o porcărie („bullshit” - engleză).
Published in Parlament
Un cetăţean american pe nume Nick Stafford a avut o lungă dispută cu Departamentul pentru Vehicule Motorizate (DMV) legată de un impozit aferent înregistrării celor două vehicule ale sale. Obosit de aşteptările lungi şi de faptul că nu i s-a dat atenţie în repetate rânduri, el a decis să se răzbune pe cont propriu şi a hotărât să plătească cei aproape 3.000 dolari datoraţi ca impozit, cu monede de un cent.

 

Published in Media
În timp ce Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, stă pe gânduri dacă să atace sau nu la Curtea Constituţională controversata OUG care mutilează Codurile penale, adoptată pe furiş de Guvernul Grindeanu, procurorul general Augustin Lazăr încearcă să-l ajute, instituţional, să se hotărască mai repede, scrie Epoch Times România.

 

Published in Justitie
„Împărtăşim indignarea profundă exprimată în întreaga societate civilă faţă de aceste acte ale Guvernului, cu atât mai mult cu cât ele lipsesc de substanţă masivele eforturi de asanare a fenomenului corupţiei”, afirmă într-un comunicat Asociaţia PEN România.

 

Published in Social
Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, dezaprobă acţiunile manifestanţilor care au protestat în ultimele zile în România împotriva modificărilor aduse legislaţiei penale prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului Grindeanu. În opinia lui Buzatu, protestatarii sunt nişte „răgălii”.

 

Published in Moldova
Oamenii au ieşit în stradă, pentru a treia zi consecutiv, nemulţumiţi de ordonanţa de modificare a codurilor penale şi de procedură penală. Sunt proteste în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.
Published in Social
Ieșenii au reluat protestele împotriva Guvernului condus de Sorin Grindeanu, cerând abdrogarea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale.

 

Published in Social
DNA ar putea să-i pună sub acuzare, deci să solicite începerea urmăririi penale in personam, împotriva șefului PSD, Liviu Dragnea, a ministrului Justiției, Florin Iordache, a senatorului PSD Șerban Nicolae. De asemenea, Direcția Națională Anticorupție ar putea dispune urmărirea penală și pentru procurorii detașați în Ministerul Justiției ca secretari de stat, Constantin Sima și Oana Schmidt-Hăineală, scrie România Liberă.
Published in Justitie
Liviu Dragnea susține o conferință de presă, după ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Este prima ieșire publică a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal.

 

Published in Parlament
Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a susţinut joi că ordonanţa de urgenţă privind modificările codurilor penale este „perfect constituţională".

 

Published in Guvern
Pagina 1 din 3

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top