Vineri, 21 09 2018
Grindeanu, la raport! Premierul s-a întâlnit cu Liviu Dragnea după întrevederea avută cu președintele

Grindeanu, la raport! Premierul s-a întâlnit cu Liviu Dragnea după întrevederea avută cu președintele

Prim-ministrul Sorin Grindeanu şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-au întâlnit, la Guvern, imediat după ce premierul s-a întors de la întrevederea avută cu preşedintele Klaus Iohannis, transmite News.ro.

 

Şeful Guvernului şi preşedintele PSD s-au întâlnit la scurtă vreme după încheierea convorbirii pe care Sorin Grindeanu a avut-o cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea a mers la Palatul Victoria, la biroul premierului.

 

Conform unor surse guvernamentale citate de Agerpres, Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea au discutat despre calendarul de aprobare a bugetului.

 

Preşedntele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, după întâlnirea cu premierul Sorin Grindeanu, că „nu va fi deloc uşor” ca Guvernul să vină cu un buget sustenabil, cu deficit de sub 3% şi cu respectarea tuturor angajamentelor, având în vedere măsurile deja luate, însă este treaba Executivului să găsească soluţii. Şeful statului a afirmat că discuţia cu Sorin Grindeanu şi cu ministrul Finanţelor a fost „aplicată”, fiind analizate primele măsuri luate de Executiv.

 

„După părerea mea, şi asta am subliniat în cursul întâlnirii, este foarte important să avem pentru 2017 un buget sustenabil, un buget solid, care ţine cont de câteva date foarte importante, cum ar fi, de exemplu, să ne încadrăm într-un deficit de sub 3%, să avem o alocare de 2% pentru Apărare şi aşa mai departe. Avem promisiuni că aceste lucruri vor fi realizate”, a spus el.

 

(Sursa: digi24.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top