Luni, 27 05 2019
Ieșenii, acuzați de rasism. L-au făcut să plângă pe Eric de Oliveira de la Gaz Metan: „Mi-au strigat că sunt cioară”

Ieșenii, acuzați de rasism. L-au făcut să plângă pe Eric de Oliveira de la Gaz Metan: „Mi-au strigat că sunt cioară”

Eric de Oliveira a început să plângă la interviul de la finalul meciului dintre Poli Iași și Gaz Metan (1-0), după ce a fost ținta unor jigniri rasiste în timpul partidei.

 

„Sunt foarte dezamăgit că mi-a strigat lumea că sunt cioară și a făcut tot felul de sunete. Eu o să merg acasă și o să mă întrebe copiii ce înseamnă cioară. Copiii mei care sunt români, născuți aici", a spus Eric la TV Dolce Sport.

 

Mijlocașul medieșenilor a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben, în urma unui duel cu Alexandru Răuță.

 

„El a venit de 10 meciuri și e cam prostuț la gură. Ar trebui să respecte jucătorii. Înainte să joace în prima ligă, se uita la mine. Sunt sigur că la următorul meci va fi mai rău", a adăugat Eric, citat de GSP.

 

Răuță, mijlocaș de 24 de ani, s-a transferat iarna trecută de la Pandurii la Poli Iași și se află la al doilea sezon în Liga 1.

 

Eugen Neagoe, antrenorul celor de la Iași, a deturnat atenția de la atitudinea rasistă a fanilor echipei locale, spunând că Eric n-ar fi trebuit să simuleze la faza din finalul meciului: „Trebuia să nu reacționeze nici el așa. Să se uite mai întâi la ce a făcut el, s-a aruncat ca în piscină, să-i punem un bazin acolo. Merita cartonașul la acea fază. Să ne mai uităm și la lucrurile astea".


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

PMP dreapta
antibiotice fluxiv

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top