Marti, 21 08 2018
ReporterIS - Liga I
Premierul Sorin Grindeanu l-a demis pe Marcel Miclău de la șefia Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și a readus-o în loc pe Cristiana Barbu, mama fostului deputat PSD Cătălina Ștefănescu, cea care a mai ocupat această poziție în vremea Guvernării Ponta.

 

Published in Guvern
Vremea rea prelungește vacanța elevilor în mai multe județe din țară. Elevii vor sta acasă luni şi marţi, după ce reprezentanţii inspectoratelor şcolare au decis să închidă toate şcolile şi grădiniţele din cauza drumurilor blocate de zăpezi, dar şi a gerului.
Published in Educatie
Oricâți bani s-ar cheltui la CFR, încropeala e la ordinea zilei.

 

Published in Social
Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat existența unei bombe la singurul centru comercial de tip mall din municipiul reședință de județ, potrivit prefectului Dan Nechifor, citat de Agerpres.

 

Șase echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță și mai multe mașini de poliție, poliție locală și jandarmi au fost trimise la fața locului.

 

Published in Moldova
Cursurile şcolare vor fi întrerupte, luni şi marţi, în toate unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani, a declarat prefectul Dan Nechifor, citat de Radio Iași.
Published in Moldova
În această seară, 7 ianuarie, de la ora 19.00, publicul din Atrium va fi încântat cu un regal al muzicii simfonice, printr-un spectacol devenit deja o tradiție în ansamblul din inima orașului.

 

Published in Timp Liber
Poliţiştii locali din Iaşi au avut vineri seară, o surpriză pentru zeci de persoane fără adăpost. Oamenii legii au patrulat prin viscol şi i-au condus pe aceştia într-un centru.

 

Misiunea lor nu a fost însă una uşoară, pentru că mulţi s-au obişnuit să trăiască sub cerul liber.

 

Published in Social
Sfârșit cumplit pentru o femeie care a murit după ce a căzut într-o fosă septică din gospodăria părinților din județul Vaslui. Medicii n-au mai reușit s-o readucă la viață.

 

Published in Moldova
Şcoala „Bogdan Petriceicu Haşdeu“ şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi au fost sancţionate de către Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru segregarea rasială a copiilor de etnie romă.

 

Published in Educatie
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău informează că în judeţ sunt nealimentate cinci posturi de transformare, peste 1.000 de locuitori din comuna Pânceşti, neavând energie electrică.

 

Published in Moldova
Pagina 1 din 2

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top