Luni, 24 04 2017

cristi tanasa

Imagini publicate de Sorin Sanda, un salvator montan care a participat la misiunea de recuperare a celor doi copii morţi în urma avalanşei din Retezat, aduc noi informaţii despre cât de periculoase sunt locurile în care grupurile de turişti s-au aventurat.

 

Salvamontistul Sorin Sanda a făcut parte din echipele care au recuperat trupurile zdrobite de stânci ale celor doi copii decedaţi în urma avalanşei din Masivul Retezat, alpiniştii Dor Geta Popescu şi Erik Gulacsi.

 

Oficiali de la unele dintre cele mai importante agenţii guvernamentale de spionaj internaţional participă, în oraşul neozeelandez Queenstown, la o reuniune secretă a alianţei de spionaj Five Eyes (Cinci Ochi), din care face parte SUA, Marea Britanie, Australia, Canada şi Noua Zeelandă.

 

La întâlnirea secretă urmează să participe directorul FBI, James Comey, şi directorul CIA, Mike Pompeo, precum şi oficiali de rang înalt ai agenţiilor de spionaj şi securitate din Australia, Canada, Marea Britanie şi Noua Zeelandă.

 

Rujeola face noi victime în rândul copiilor. O fetiţă în vârstă de doar 5 luni a murit la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, numărul deceselor cauzate de epidemia de rujeolă a ajuns la 23 în ţara noatră.

 

Insurgenţii talibani au atacat o bază a armatei SUA în provincia estică Khost din Afghanistan, luni, conform unui raport Reuters care nu a oferit detalii despre incident.

 

Atacul a survenit în timpul unei vizite surpriză a Secretarului pentru Apărare, James Mattis, la Kabul.

 

La 27 de ani, îşi permitea să dea cu împrumut 500.000 de lei, o sumă pe care mulţi tineri nici măcar nu visează că ar vedea-o vreodată, darmite să o aibă. Dar el nu e un tânăr oarecare, este şeful tinerilor. Al tinerilor social-democraţi. Şi, de câteva luni, ministru. Nu a împlinit încă 33 de ani, dar colegii de partid şuşotesc că ar fi milionar. În euro. Se numeşte Gabriel Petrea, scrie jurnalistul Cătălin Prisăcariu în România Liberă.

 

Două bancomate de pe Strada Gării din Pașcani au fost forțate de hoți, poliţia demarând o anchetă în acest caz. Persoane rămase încă neidentificate au încercat să spargă cele două bancomate, asta deși zona este populată inclusiv pe timp de noapte. Ofițerii de la BCCO au deschis o anchetă în acest caz, iar astăzi au luat probe de la fața locului.

 

Procurorii DIICOT din Suceava au făcut luni trei percheziţii într-un caz extrem de dificil. Doi fraţi, de 4, respectiv 15 ani, ar fi fost intoxicaţi cu substanţe care se găsesc în medicamentele pentru bolnavii în faza terminală.

 

Percheziţiile au fost făcute chiar acasă la copii, la cabinetul medical al mamei lor şi la încă o locuinţă. Patru persoane vor fi duse la audieri, spun procurorii.

 

Un grav accident rutier a avut loc în zona Pădurea Saru, în localitatea Bobicești, pe DN65. Un TIR și două autoturisme au fost implicate, accidentul soldându-se cu mai multe victime.

 

Cinci persoane și-au pierdut viața în accidentul din județul Olt, printre victime aflându-se și doi copii de 5 și 6 ani.

 

În următoarele săptămâni, PINmagazine.ro şi Aeroportul Iaşi realizează un sondaj de opinie în rândul comunităţii IT & Outsourcing.

 

Pagina 1 din 640

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top