fbpx
 
PALAS a pus în circulație moneda care împlinește dorințe

PALAS a pus în circulație moneda care împlinește dorințe


Sâmbătă, ieșenii au fost prezenți în inima orașului la aprinderea decorațiunilor de iarnă, eveniment care l-a avut invitat special pe Moș Crăciun. Am numărat împreună și am dat startul magiei sărbătorilor de iarnă alături de Filarmonica de Stat „Moldova” Iași, care ne-a introdus în atmosfera festivă specifică sezonului.

Perioada sărbătorilor de iarnă ne îndeamnă să dăruim, de aceea, în Atriumul Palas s-a pus în funcțiune Fabrica de Dorințe. Aceasta funcționează cu o moneda 1 dorință, care poate fi cumpărată de la Mașina de Dorințe cu cinci lei. Cu toții râvnim la anumite lucruri, însă cea mai prețioasă dorință este aceea de trăi și fiecare dintre noi poate contribui la împlinirea acesteia. La finalul campaniei, Palas va achiziționa un aparat de diagnoză a fibrozei chistice pentru copiii de la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași, în valoare de 6.000 de euro. Odată introdusă moneda 1 dorință în automatul de lângă brad, clienții vor fi recompensați cu un spectacol al ursuleților și luminițelor de poveste.

Și cei care sunt în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi sunt răsplătiți de Palas. În perioada 3 - 24 decembrie 2019, cei care cumpără daruri în valoare de minimum 300 de lei sunt așteptați la Centrul de Premiere din zona Guess, cu bonurile fiscale, să se înscrie la tombola specială de Crăciun. Mii de premii instant de sezon îi așteaptă: ursuleți de pluș, ciocolată delicioasă sub formă de ursuleți LEONIDAS, vouchere pentru masa de Crăciun, sesiuni de înfrumusețare, invitații la patinoar, pachete de cafea, sticle de vin sau răcoritoare. Iar în fiecare zi de marți a campaniei se va afla unul dintre cei trei norocoși care vor primi câte o sesiune de cumpărături în valoare de 2.000 de euro la KULTHO.

Cine vrea să pornească într-o călătorie 3D până în Atelierul lui Moș Crăciun este invitat în Atrium, din 6 decembrie, lângă restaurantul La Cupola, pentru a fi purtat tocmai în Laponia. Toată luna decembrie, Palas aduce și mai multe surprize care să vă ofere bucurii de împărtășit cu cei dragi! Vino și tu în inima orașului să împlinești dorințe!


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: