fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 20 Octombrie 2017

Sun Simiao, numit şi Regele Medicinei Chineze sau „Doctorul Ceresc Sun”, a fost un medic renumit din dinastia Tang.

 

Sun s-a născut în timpul Dinastiei Wie, legenda afirmând că a trăit 141 de ani - probabil şi pentur că ar fi practicat o disciplină de tip qigong, cunoscute pentru beneficiile asupra sănătăţii.

 


Publicat in Naturism
CSM Poli Iaşi a câştigat cu 2-0 pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, în primul meci ale etapei a 15-a din Liga 1.

 


Publicat in CSMS Iasi
Pe lângă tradiţionala salată, vinetele umplute sunt destul de populare, fiind apreciate şi consumate cu plăcere de foarte mulţi dintre noi.

 

Aceste vinete moi şi aromate, umplute cu legume şi brânza preferată sunt cu adevărat delicioase. Pot fi servite la prânz sau cină cu o salată ca fel principal, sau la fel de bine pot ţine loc de garnitură alături de carne.

 


Publicat in Culinar
Persoanele bilingve vorbesc mai bine o limbă străină după ce au consumat o cantitate mică de alcool, arată un studiu realizat de cercetătorii de la trei universități.

 

Experimentul a fost realizat pe 50 de vorbitori nativi de limba germană care se aflau la studii în Olanda și care învățaseră recent să scrie, citească și vorbească limba olandeză.

 


Publicat in Familie
Japonezii se laudă că au găsit pe Lună locul ideal pentru o colonie umană. O peşteră formată dintr-o erupţie vulcanică acum trei miliarde şi jumătate de ani are, cel puţin la prima vedere, toate condiţiile pentru a găzdui o bază selenară.

 


Publicat in Media
O ploaie de meteori Orionide va putea fi vizibilă, vineri și sâmbătă seara, pe cer. Astfel, meteoriții vor cădea cu o viteză de 65 de kilometri pe secundă.

 


Publicat in Naturism
Adrian Diță, președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), și-a înaintat vineri demisia din funcție, potrivit unor surse din instituție, citate de Agerpres.

 


Publicat in Parlament
Cei mai mulţi, adică 80 din cei 529 de deţinuţi care au fost eliberaţi joi, în prima zi de la intrarea în vigoare a legii privind recursul compensatoriu, erau încarceraţi la Penitenciarul Giurgiu, a anunțat ANP.

 

De la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna şi de la Centrul de Detenţie Brăila n-a plecat încă niciun deţinut, în timp ce, de la Penitenciarul Deva a plecat o singură persoană. În perioada următoare ar putea fi eliberaţi condiţionat, în baza acestei legi, alţi 3.349 de deţinuţi, cei mai mulţi fiind de la Rahova - 250 şi de la Penitenciarul Poarta Albă - 200. Potrivit reprezentanţilor unora dintre penitenciare, mulţi dintre deţinuţii puşi în libertate ca urmare a acestei legi aveau condamnări pentru furturi şi tâlhării, dar şi pentru omor.

 


Publicat in Justitie
Doi bărbaţi din județul Galați care au forţat și exploatat cinci persoane să muncească la o stână au fost reţinuţi. Demersul a fost făcut în urma unor percheziţii derulate de către poliţiştii BCCO. Cei doi ar fi folosit violenţe fizice şi psihice asupra celor cinci persoane pentru a le forţa să presteze diverse munci. Bărbații reținuți vor fi prezentanţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Cei doi bărbați, de 30 și 32 de ani, au fost reţinuţi joi în urma unor percheziţii derulate de poliţiştii BCCO, sub coordonarea procurorilor DIICOT, în comuna Vânători, şi în municipiul Galaţi, într-un dosar de trafic de persoane, potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliție Județean Galaţi.

 


Publicat in Moldova
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a rămas fără atribuția de a-l numi pe ministrul apărării. Decizia a fost luată de Curtea Constituțională. 

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31