fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 12 Iunie 2017

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, la Parlament, că şi-a terminat autoevaluarea şi nu există restanţe în ceea ce priveşte activitatea ministerului pe care îl conduce

 


Publicat in Guvern
O analiză „la rece” a fotbalului românesc, făcută de Gheorghe Hagi într-o conferință de presă, a ajuns viral pe internet.

 


Publicat in Liga I
Un copil în vârstă de 7 ani dintr-o localitate din judeţul Constanţa a ajuns la spital, luni, după ce a fost muşcat de un câine care a rupt lanţul şi a sărit gardul unei gospodării, victima suferind mai multe plăgi la nivelul capului. Incidentul s-a petrecut în timp ce copilul se întorcea de la şcoală, scrie News.ro.

 


Publicat in Sanatate
Doi tineri, de 22, respectiv 24 de ani, au fost arestaţi luni, 12 iunie, de judecătorii Tribunalului Vaslui fiind acuzaţi de tâlhărie urmată de moartea victimei.

 


Publicat in Moldova
Din categoria „tot răul spre bine", coliziunea lui Boureanu cu poliţiştii de la rutieră ar putea duce la ceva bun: dotarea agenţilor cu camere de luat vederi, ceea ce ar preîntâmpina multe conflicte şi incidente. Unde mai pui că ar stopa şi datul şi luatul de şpăgi...

 

Liderul Sindicatului Poliţiştilor ''Diamantul'', Emil Păscuţ, îi mulţumeşte în numele poliţiştilor operativi lui Cristian Boureanu, fostul deputat arestat după ce a lovit sub centură un poliţist căruia i-a prins şi mâna în uşa maşinii. De ce îi mulţumeşte Păscuţ lui Boureanu? Simplu, se pare că în urma uriaşului scandal stârnit de confruntarea temperamentalului Boureanu cu oamenii legii, poliţiştii vor ajunge să fie dotaţi cu camere video, lucru pe care ''Diamantul'' l-a cerut de acum aproximativ un an, fără succes.

 


Publicat in Social
Trei civili afgani au fost uciși luni în din provincia Nangarhar, într-un incident în care sunt împlicați soldați americani. Comandamentul militar american de la Kabul a anunțat că un convoi de trupe americane și afgane a fost lovit de o bombă de pe marginea drumului și a fost atacat de atacatori, informează Reuters.

 


Publicat in Panorama
Un patruped a fost concediat pentru dintr-un motiv incredibil: era mult prea prietenos cu oamenii. Oricât de mult și-ar fi dorit, un căţeluş foarte simpatic, care a fost numit Gavel a primit o veste nu tocmai bună. Cei care se ocupau de antrenamentul lui au declarat că este  „nepotrivit” pentru jobul de poliţişt, potrivit boredpanda.com.

 


Publicat in Media
Luni, 12 Iunie 2017 19:00

Cutremur puternic în vestul Turciei

Un cutremur foarte puternic s-a produs, luni, în vestul Turciei. Magnitudinea a fost de 6,3, iar adâncimea la care s-a produs a fost de șapte kilometri. Mişcarea tectonică s-a produs la 80 de kilometri de Izmir, un oraş cu peste două milioane de locuitori.

 

Pe coasta vestică a Turciei și în insula grecească Lesbos seismul s-a simțit cel mai tare.

 


Publicat in Eveniment
Caz controversat în oraşul Tecuci, judeţul Galaţi, acolo unde mai mulţi poliţişti au participat la o petrecere organizată de un coleg de-al lor - Daniel Călin, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale (BIC) din localitate – la care au fost invitate şi o serie de persoane din lumea interlopă.

 


Publicat in Moldova
Parchetul General a dechis un dosar penal privind contractul de achiziţie de corvete de către Guvernul tehnocrat. PSD l-a acuzat pe Cioloș că a încheiat contractul fără să consulte Parlamentul.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4