fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 20 August 2019

La Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, din judeţul Iaşi, sunt internaţi 410 pacienţi în 240 de paturi. Spitalul asigură asistenţa medicală pentru bolnavi consideraţi periculoşi, care au fost condamnaţi de către instanţe, informează Mediafax.

Publicat in Politica Locala
De miercuri, 21 august 2019, copiii și părinții sunt așteptați la Palas, să dea startul pregătirilor pentru începutul anului școlar, la Târgul Excelsior. Cărți, manuale, papetărie, birotică, rechizite și ghiozdane, pe toate le veți găsi într-un singur loc și într-o varietate de opțiuni.

Publicat in Educatie
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanapalota au depistat doi cetăţeni bulgari care conduceau autoturisme folosind permise de conducere false.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră și lucrătorii vamali din Vama Albiţa au depistat un cetăţean din Republica Moldova, care a încercat să introducă ilegal în ţară 350 de litri de motorină.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din Moldova Veche au confiscat, dintr-un depozit dezafectat de pe raza localității Moldova Veche, peste două tone de tutun vrac în stare degradată.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Oravița - judeţul Caraș-Severin au depistat patru cetățeni din China – o mamă împreună cu cei trei copii ai săi - care intenţionau să ajungă ilegal în Germania, cu ajutorul unui cetățean german, membru de familie.

Publicat in Social
Vânzările de automobile noi au crescut cu 9% în primele șapte luni, dar segmentul SUV a avansat cu 20%, iar mașinile electrice au avansat cu peste 100%, arată datele APIA. Dieselul și-a continuat creșterea și mai puțin de 30% dintre mașinile noi sunt cu acest tip de combustibil, scădere de peste 10 puncte procentuale față de primele șapte luni din 2018. Logan și Duster rămân cele mai căutate modele, iar Renault Clio și Skoda Octavia conduc la capitolul mașini de import.

Publicat in Auto
Un angajat al Direcţiei de Asistenţă Comunitară din Iaşi va primi daune morale de 10.000 de euro după ce Curtea de Apel din oraş a stabilit că a fost umilit la locul de muncă. Suma va fi achitată din bugetul public, informează „Adevărul”.

Publicat in Politica Locala
Premierul italian Giuseppe Conte a anunțat că va demisiona marți, după decizia partidului Ligii de a depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului de coaliție din care face parte, scrie Reuters.

Publicat in Eveniment
O femeie de 36 de ani din judeţul Bacău plăteşte scump faptul că, măcinată de bănuieli, a atacat-o pe tânără pe care o bănuia că ar fi amanta soţului ei, a bătut-o şi a tuns-o.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31