fbpx
 

„Lordul drogurilor” din Bangkok și-a schimbat numele, și-a făcut mai multe operații estetice pentru a scăpa de polițiști, dar tot a fost prins


Un traficant de droguri thailandez și-a făcut mai multe operații estetice pentru a arăta ca un coreean, în speranța că nu va fi recunoscut și va scăpa de oamenii legii.

Saharat Sawangjaeng și-a schimbat și numele pentru a scăpa de poliție. Numit acum Jimin Cheong, bărbatul din Thailanda și-a dorit ca în urma operațiilor estetice să arate ca un coreean.

Un traficant de droguri thailandez și-a făcut mai multe operații estetice pentru a arăta ca un coreean, în speranța că nu va fi recunoscut și va scăpa de oamenii legii, scrie BBC.

După trei luni de căutări, tânărul în vârstă de 25 de ani, a fost prins săptămâna trecută în Bangkok.

Conform autorităților, traficantul de droguri era extrem de greu de recunoscut. Toate trăsăturile sale s-au modificat în urma operațiilor estetice prin care a trecut.  

Poliția a reușit în cele din urmă să-l găsească urmărind distribuția de ecstasy din Bangkok. Martorii l-au descris pe infractor poliției ca fiind un „bărbat coreean chipeș".

Tânărul, cunoscut drept și ca „lord al drogurilor”, și-a schimbat numele cu unul coreean și a mărturisit poliției că intenționa să își refacă viața în Coreea de Sud.

Bărbatul a fost acuzat de import ilegal de stupefiante. El susține că a comandat ecstasy pe „dark web” folosind criptomonede.

Nu este pentru prima oară când tânărul are probleme cu legea. Arestat în trecut pentru agresiune, în urma perchezițiilor poliția a găsit asupra sa aproape 300 de pastile de ecstasy și două kilograme de stupefiante sub formă lichidă.

După ce a scăpat de detenție, bărbatul s-a hotârât să-și schimbe total înfățișarea pentru a scăpa de oamenii legii.

Generalul-maior al poliției thailandeze l-a descris pe infractor ca fiind „una dintre principalele cauze ale epidemiei de MDMA din Bangkok".

„Este un lord al drogurilor care importă MDMA din Europa la doar 25 de ani. Credem că există mai mulți suspecți în țări străine. Ne vom continua investigația", a declarat acesta pentru The Straits Times, conform BBC.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30