fbpx
 
Captură Twitter Captură Twitter

Gol „din poartă-n poartă” marcat de portarul unei echipe din Chile. Distanța aproximativă: 101 metri (VIDEO)


Portarul argentinian Leandro Requena a marcat un gol care ar putea să depășească recordul de distanță pentru o astfel de lovitură, în timpul victoriei cu 3-1 a echipei sale Cobresal în fața lui Colo-Colo, în prima ligă de fotbal din Chile, transmite CNN.

În minutul 77, când echipa sa conducea deja cu 2-0, Requena a executat ceea ce inițial părea o lovitură de poartă destul de inofensivă.

Cu toate acestea, cu portarul lui Colo-Colo, Brayan Cortés, aflat cu mult în afara suprafeței de pedeapsă, mingea a sărit peste capul său și s-a oprit în poartă.

 

Cortés s-a împiedicat în timp ce încerca în zadar să urmărească mingea în timp ce aceasta trecea linia de fund.

Potrivit TNT Sports Chile, golul a fost marcat de la o distanță de 101 metri, ceea ce, dacă va fi ratificat de Guinness World Records, va doborî recordul pentru cel mai lung gol de la distanță din istorie.

Actualul record este de 96,01 metri, stabilit de Tom King în 2021, în timpul unui meci dintre Newport County și Cheltenham Town, în cel de-al patrulea eșalon din Anglia.

„Am vrut să trag repede, așa cum am făcut de atâtea ori, să încerc să prind adversarul cu garda jos și a ieșit un pic mai puternic decât în mod normal”, a declarat Requena la Radio Bio Bio.

„Primul lucru pe care l-am făcut imediat ce mingea a plecat din picior a fost să mă țin de cap, pentru că erau doi jucători în poziție clară de contraatac și mi-am dat seama că a plecat lung. Când am văzut că ricoșeul i-a îngreunat situația lui Brayan și că a trecut pe lângă el, m-am gândit că mingea ar putea intra”, a mai declarat portarul argentinian.

 

Sursa: G4Media

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30