fbpx
 
Facebook Facebook

Un britanic a murit la scurt timp după ce a observat o pată pe picior. Era infectat cu o bacterie „mâncătoare de carne”


Un bărbat din Marea Britanie care a observat că avea o pată pe picior a murit de septicemie, la scurt timp după ce a descoperit că a fost infectat cu o bacterie „mâncătoare de carne”.

Bretty Dymond, în vârstă de 38 de ani, a început să se simtă rău cu doar câteva zile înainte să moară. El a avut halucinații și a observat o pată pe piciorul său care a început să se umfle.

Soția sa, Charlene, a sunat la numărul de urgență și i s-a spus să meargă la spital, acolo unde medicii au descoperit că bărbatul a făcut septicemie din cauza fasceitei necrozante - o infecție rară care poate apărea atunci când există o rană infectată, scrie The Independent.

Familia nu știe cum a ajuns bărbatul să fie infectat, dar medicii spun că bacteria poate fi găsită în sol. Rudele spun că probabil a contractat-o în timp ce se ocupa de grădinărit sau lucra în garaj.

Bretty Dymond, tatăl a doi copii, a mers la muncă în ziua în care a început să se simtă rău, dar starea sa s-a agravat pe 16 martie.

Când a mers la spital, în primă fază acesta a râs și a glumit cu personalul medical.

„Pe măsură ce se lăsa seara, devenea din ce în ce mai rău. Organele au început să-i cedeze, așa că l-au pus în comă indusă doar pentru a-i da speranță. Apoi a făcut două stopuri cardiace”, a povestit verișoara bărbatului.

În următoarea zi, el a mai făcut un stop cardiac, care a provocat leziuni cerebrale semnificative, familia fiind nevoită să ia decizia de a-l deconecta de la aparate.

„Existau două variante: să-i amputeze toate degetele și picioarele, acestea fiind negre din cauza septicemiei și ar fi fost în moarte cerebrală sau să-l deconecteze de la aparate. Așa că l-au deconectat. S-a întâmplat atât de repede, a fost complet neașteptat. Nimeni nu s-a gândit la asta, este îngrozitor. Brett avea 38 de ani și un copil mic. Am fost șocată. Inițial m-am gândit că o să fie bine, că va trece peste”, a mai povestit verișoara sa.

Ea a spus că cei doi tocmai începuseră să se reia legătura la nunta lui, chiar înaine de pandemie. Soția lui Brett, Charlene, încă încearcă să asimileze moartea soțului.

„Este absolut devastată, nu poate funcționa la capacitate normală momentan. El era atât de muncitor, un soț iubitor. Era un verișor minunat, foarte amuzant, un bărbat foarte bun. Făcea orice pentru oricine. Era special”, a mai spus ruda bărbatului.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31