fbpx
 
Americanul care și-a ucis soția, soacra și cei cinci copii a lăsat un bilet de adio: „Este un nonsens și nu mai pot suporta încă o zi”

Americanul care și-a ucis soția, soacra și cei cinci copii a lăsat un bilet de adio: „Este un nonsens și nu mai pot suporta încă o zi”


O familie formată din opt persoane a fost găsită împușcată, în urmă cu câteva luni, în casa lor din Enoch City, Utah. Conform poliției, a fost vorba de o crimă multiplă, urmată de sinucidere.

Bărbatul din Utah care și-a ucis soția, soacra și cei cinci copii, a lăsat un bilet de adio în care spunea că „ar prefera să putrezească în iad” decât să continue să fie controlat de soția sa, se arată într-un raport publicat, vineri, de anchetatorii cazului.

Este un nonsens și nu mai pot suporta încă o zi. Nu vom fi o povară pentru societate. Am tot cerut ajutor și tu nu ai vrut să mă asculți”, ar fi scris Michael Haight, în vârstă de 42 de ani, în biletul de adio.

Biletul de adio este în contrast cu alte dezvăluiri incluse în raportul de investigație de 57 de pagini publicat, vineri, de orașul Enoch, în care Haight, și nu soția sa, este descris ca fiind autoritar și abuziv în mesajele trimise copiilor săi, dar și membrilor din comunitate, care au fost intervievați imediat după tragedie, scrie The Independent.

Raportul se bazează pe documente publicate după tragedie, care îl descriu pe Haight ca fiind subiectul unei anchete de abuz asupra copiilor și detaliază căutările sale pe Google legate de violență în perioada premergătoare violenței.

Acesta descrie imaginea lui Haight ca fiind un soț instabil, preocupat să mențină o fațadă de perfecțiune în întreaga comunitate din sudul statului Utah în care locuiau, unde majoritatea rezidenților sunt membri ai unui cult.

Biletul de sinucidere și detaliile despre modul în care a fost așezat așternutul peste cadavre sugerează că acele crime au fost planificate în avans.

Persoane apropiate familiei Haight intervievate de anchetatori, ale căror nume au fost scrise în raport, au declarat că Michael Haight își pierduse locul de muncă. Aceștia au spus că, în ciuda dorinței soției sale și a demersurilor de divorț, el a rămas să locuiască în casa familiei până la tragedie împreună cu soția sa, cei cinci copii și soacra, care se afla acolo din motive de siguranță.

Raportul detaliază, de asemenea, modul în care Haight, soția sa, soacra și cei cinci copii au fost găsiți în dormitoarele din casa familiei în după-amiaza zilei de 4 ianuarie, după ce o persoană descrisă de poliție ca fiind un „prieten de familie” a intrat pe o ușă, care era deschisă. Poliția a mers să verifice familia Haight mai devreme în cursul după-amiezii, după ce au fost raportate îngrijorări cu privire la siguranța lor, dar a plecat fără să raporteze vreo urmă de violență.

Nimeni nu a răspuns la ușă. Nu părea că se afla cineva în casă, deoarece nu se auzea niciun zgomot”, a scris un ofițer de poliție din Enoch într-un raport, care rezuma vizita sa la casa familiei, înainte de descoperirea șocantă.

Tausha Haight, mama ei, Gail Earl, și copilul de patru ani al acesteia au fost găsiți în dormitorul de la primul etaj al cuplului, întinși pe perne, parțial acoperiți cu pături și înconjurați de sânge.

Ceilalți copii au fost găsiți în alte dormitoare din casă, toți în paturile lor, cu excepția copilului de șapte ani, aflat pe podea, și a lui Haight, care a fost găsit întins pe podea pe un sac de dormit.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31