fbpx
 
AFP AFP

Oroare! Fetiță româncă de 5 ani, găsită moartă într-un apartament din Franța, băgată într-un sac de gunoi


Moarte șocantă în familia unor români stabiliți în Franța. Trupul fetiței lor în vârstă de cinci ani a fost găsit într-un sac de gunoi, ascuns în apartamentul unui adolescent cu probleme psihice.

Fetița fusese dată dispărută de mama ei, care o lăsase pe treptele din fața casei. Un vecin de 16 ani a susținut inițial că a văzut-o pe copilă, dar jandarmii au găsit-o moartă chiar în locuința lui, relatează Știrile PRO TV.

Copila de origine română a fost găsită fără suflare în localitatea Rambervillers, din nord-estul Franței, acolo unde locuia cu părinții ei. Mama ei povestește că a dus-o într-o piață de lângă casă pentru a se juca. Dar pentru că nu au găsit pe nimeni la locul de joacă, s-au întors acasă. Femeia spune că a lăsat-o pe fetiță pe treptele locuinței, ca să aibă grijă de sora ei mai mică. Dar când s-a întors, Roza dispăruse.

Bianca, mama fetei: „Din interior văd ce se întâmplă afară. Cinci minute am lipsit, cât îți ia să schimbi scutecul unui copil? Când m-am întors la geam, n-am mai văzut fata. Am alergat în toate direcțiile, cred că m-au surprins camerele de supraveghere. Și strigam ”Roza! Roza!” Nu m-a auzit, nu mi-a răspuns copila mea.”

Tatăl fetei: „A lăsat-o doar cinci minute în fața casei, doar cinci minute, cât a intrat în casă să schimbe scutecul celeilalte, mai avem o fetiță mică. Și când a ieșit, fetița dispăruse. Asta e tot ce știm.”
Femeia a anunțat dispariția copilei sale la ora 15.00. La fața locului au ajuns polițiștii care au pus întrebări celor prezenți, inclusiv unui adolescent de 16 ani. Într-un discurs incoerent, acesta le-a spus polițiștilor că a văzut-o pe fetiță. O oră mai târziu, băiatul a sunat la jandarmerie și le-a spus că a găsit trupul fetei într-un sac, în fața casei. Când au ajuns, forțele de ordine au descoperit că fetița moartă nu era afară, ci în apartamentul în care tânărul locuia.

Suspectul este descris drept instabil de mai mulți martori. Presa franceză notează că apartamentul în care a fost găsit trupul copilei de cinci ani aparține mamei suspectului și e situat la 300 de metri de casa părinților fetei. Un vecin le-a spus reporterilor că adolescentul l-ar fi întrebat în aceeași zi în ce containere ar putea depozita sacii de gunoi. Alți martori spun că tânărul se plimba de câteva zile pe străzile orașului și acosta fetițe sub pretextul că are o pisică pe care vrea să le-o arate.

Potrivit primarului din Rambervillers, tânărul a fost exmatriculat din școală.
Primarul localității Rambervillers: 
„Suspectul avea obiceiul să abordeze copii mici și să facă gesturi deplasate, gesturi având conotații sexuale.”

Tânărul a fost reținut, iar procurorii francezi fac cercetări pentru omor. Deocamdată nu se știe cum a murit fetița de origine română, de aceea trupul său va fi supus unei autopsii. Între timp, au fost ridicate imagini surprinse de aproape 50 de camere de supraveghere din orașul francez.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31