fbpx
 
Momentul în care elevul care a ucis nouă oameni la o școală din Belgrad este arestat (VIDEO)

Momentul în care elevul care a ucis nouă oameni la o școală din Belgrad este arestat (VIDEO)


Pe rețelele sociale au apărut primele imagini cu momentul în care elevul, care a năvălit înarmat într-o școală din Belgrad și a ucis nouă oameni, opt elevi și pe paznicul școlii, este arestat.

Serbia este în doliu, șocată de o crimă brutală. Un elev de clasa a VII-a, posibil drogat, a năvălit înarmat în școală și a ucis nouă oameni, opt elevi - șapte fete și un băiat - dar și pe paznicul școlii situate în centrul capitalei Belgrad. Alți șase elevi și o profesoară de istorie sunt spitalizați, în stare gravă.

Potrivit autorităților, adolescentul a plănuit din vreme atacul. Elev premiant, cu părinții medici, băiatul de nici 14 ani, mergea periodic cu tatăl lui în poligonul de trageri.

Imaginile au fost publicate de televiziunea sârbă TV N1 Beograd, precizează Știrile PRO TV.

Era trecut de ora opt, elevii se pregăteau de prima oră, când atacatorul a dat buzna în școală ținând un pistol la vedere. Paznicul instituției, un bărbat de 51 de ani, a încercat în zadar să-l oprească. A fost prima victimă a agresorului.

Băiatul de 14 ani a intrat apoi într-o clasă, unde se instalase deja la catedră profesoara de istorie. A împușcat-o, după care a tras la întâmplare în elevii din clasă și ulterior în alți copii nimeriți pe coridor.

Martorii au sunat la numărul de urgență, iar la școală au ajuns polițiștii, dar și părinți, care întrebau de copiii lor.

Suspectul, identificat drept Kostas K., a fost arestat chiar în școală, iar în presa din Belgrad circulă informația că ar fi fost sub influența drogurilor.

Cazul e cu atât mai bulversant cu cât, potrivit colegilor ți profesorilor, băiatul ar fi unul dintre cei mai buni elevi ai școlii, olimpic la matematică, istorie și biologie. Mai mult, este fiul unor medici, tatăl fiind un radiolog renumit în Belgrad.

Asemenea tragedii sunt ieșite din comun în Serbia, care are legi foarte stricte privind armele de foc.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30