fbpx
 
Daily Voice Daily Voice

Americancă răpită din fața unui magazin, găsită dezbrăcată într-un camion oprit în trafic de polițiști


O femeie răpită a fost găsită dezbrăcată în camionul unei firme de mutări, oprit în trafic de polițiști, în statul american Maryland, relatează Fox News.

Principalul suspect în cazul răpirii este Dennis Bell, în vârstă de 52 de ani. Bărbatul a abordat victima în fața unui magazin din Washington D.C., vineri dimineață, potrivit polițiștilor din Maryland.

Victima le-a spus polițiștilor că Bell a urcat-o cu forța în camion și a amenințat-o că o va ucide dacă nu va face tot ce îi spune.

Bell a pus-o să stea o zi întreagă pe jos, lângă locul din dreapta șoferului, în timp ce acesta a condus o zi întreagă, spun anchetatorii.

„Victima a spus că, în timp ce se afla în camionul lui Bell, acesta i-a dat jos hainele și i-a înjunghiat degetele cu un briceag. Victima a informat poliția că nu știa unde se află pe parcursul zile, cât Bell a continuat să conducă”, a transmis Poliția din Maryland într-un comunicat.

Vineri seară, cu puțin înaintea orei locale 22:00, polițiștii au primit mai multe apeluri privind un camion care mergea haotic și care lovea vehicule parcate.

Ofițerii au încercat să oprească vehiculul, însă șoferul a refuzat să tragă pe dreapta și, în cele din urmă, a intrat într-un șanț.

Bărbatul nu a vrut să coboare de bunăvoie și a fost scos cu forța din camion. Când au verificat vehiculul, polițiștii au găsit-o pe femeie dezbrăcată și cu răni la degete, stând pe podeaua din fața locului din dreapta.

Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri. Agresorul a fost reținut.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31