fbpx
 

Cum a reacționat o femeie din Brazilia, care își plimba goală câinii pe o stradă, în momentul în care a fost oprită de poliție (VIDEO)


O femeie care își plimba goală câinii pe o stradă din Balneário Camboriú, Brazilia, a atras atenția autorităților, care au fost insultate în momentul în care au imobilizat-o.

Femeia a fost văzută în timp ce își plimba câinii pe o stradă din Balneário Camboriú, un oraș-stațiune din statul brazilian Santa Catarina, sâmbătă, 13 mai.

Femeia, care are aproximativ 20 de ani, a fost imediat oprită și apoi reținută de un echipaj de poliție. În timp ce polițiștii încercau să o imobilizeze, femeia a început să-i înjure, scrie Daily Star.

Îmi plimb doar câinii”, ar fi spus femeia atunci când a fost oprită de echipajul de poliție.

Ea nu a respectat ordinul și a continuat să se plimbe, proferând jigniri la adresa echipajului. Agenții au imobilizat-o, însă femeia a început să țipe și să provoace un întreg scandal”, au precizat autoritățile într-un comunicat de presă.

Ea a primit îngrijiri prespitalicești din partea pompierilor militari, care nu au constatat nicio leziune. După ce a refuzat îngrijirile medicale, ea a fost trimisă la secția centrală de poliție din Balneário Camboriú”, au mai adăugat autoritățile în comunicat.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31