fbpx
 
O șoferiță de taxi din SUA a fost ademenită la mall, apoi a fost răpită, torturată și dezmembrată de un cartel de droguri

O șoferiță de taxi din SUA a fost ademenită la mall, apoi a fost răpită, torturată și dezmembrată de un cartel de droguri


Rossana Delgado, în vârstă de 37 de ani, a fost răpită, torturată, ucisă și dezmembrată de mai mulți membri ai unui cartel de droguri, după ce a fost „ademenită” într-un centru comercial.

Yhony Castro, soțul șoferiței de taxi Rossana Delgado, în vârstă de 37 de ani, a declarat că soția sa i-a spus că mai avea un ultim pasager pe care trebuia să-l lase la un centru comercial, într-o noapte din aprilie 2021, potrivit 11alive.com, conform Daily Star.

El a devenit îngrijorat când soția lui nu s-a mai întors acasă, în Barrow County, Georgia, SUA, așa că a început să o urmărească, prin intermediul telefonului. Însă, nu după mult timp, bărbatul a descoperit că una dintre locațiile pe care le-a vizitat era marcată cu o fotografie în care apărea o față plină de sânge.

A sunat imediat la poliție, iar patru zile mai târziu, la aproape 200 de kilometri de locul în care a fost văzută ultima dată, anchetatorii au găsit în cele din urmă cadavrul femeii, într-o cabană care fusese închiriată prin intermediul unei aplicații online, folosindu-se o identitate furată.

La cabană, [suspecții] au torturat-o pe Delgado înainte să o omoare, apoi au dezmembrat-o și i-au ars cadavrul”, a declarat biroul procurorului districtual din Circuitul Judiciar Appalachian, într-un comunicat de presă.

Nouă suspecți, membrii unui cartel de droguri, au pledat vinovați pentru infracțiuni legate de răpirea și uciderea femeii.

La început, poliția a căutat cinci persoane, dar operațiunea s-a extins. Unii dintre suspecți au fugit în Mexic, după ce a fost identificat cadavrul. Biroul procurorului districtual a declarat că, în decurs de o lună, patru dintre ei au fost reținuți în Mexic și extrădați înapoi în SUA. În total, 14 persoane au fost puse sub acuzare în legătură cu această crimă, iar cei nouă suspecți aflați în arest preventiv au pledat vinovați.

Doi dintre ei, Oscar Manuel Garcia și Juan Ayala-Rodriguez, au fost condamnați la închisoare pe viață. Garcia a pledat vinovat pentru crimă cu premeditare, răpire, ascunderea cadavrului, îndepărtarea de părți ale corpului de la locul morții, agresiune agravată și încălcarea legii RICO. Ayala-Rodriguez a pledat vinovat pentru răpire, ascunderea cadavrului, lovire și încălcarea legii RICO.

În prezent, poliția caută în continuare trei persoane care au legătură cu această crimă, care a șocat comunitatea.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31