fbpx
 
Twitter Twitter

Un tânăr indian și-a ucis cu brutalitate iubita pe stradă, în timp ce trecătorii nepăsători merg mai departe (VIDEO ȘOCANT)


Poliția din New Delhi a arestat un bărbat de 20 de ani pentru că și-a ucis cu brutalitate în public iubita în vârstă de 16 ani.

Imaginile arată cum bărbatul o înjunghie în mod repetat pe fată și îi zdrobește capul cu o piatră uriașă, scrie BBC.

Înregistrarea video, care a devenit virală și a provocat indignare în India, arată cum mulți oameni privesc agresiunea și trec nepăsători pe lângă cei doi.

Cei doi s-ar fi certat cu câteva ore înainte de incidentul șocant.

Fata urma să participe la o petrecere aniversară a fiului unei prietene când a fost atacată, a declarat pentru agenția de știri ANI un înalt oficial al poliției, Ravi Kumar Singh.

Individul, identificat ca fiind Sahil, a fost arestat în apropierea districtului Bulandshahr din statul vecin Uttar Pradesh.

După ce imaginile cu oribila crimă au devenit virale, mulți au intrat pe rețelele de socializare pentru a-și exprima furia și indignarea.

Hashtag-uri precum „Delhi murder” și „Delhi crime” au fost în trend pe Twitter, împreună cu Shahbad Dairy, numele localității în care a avut loc crima.

Într-un tweet, ministrul-șef din Delhi, Arvind Kejriwal, a descris incidentul ca fiind „foarte trist și nefericit” și a spus că „infractorii au devenit neînfricați, nu mai există teamă de poliție”.

Crima a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Mai multe persoane au văzut acest lucru, dar nu au acordat atenție. Delhi a devenit extrem de nesigur pentru femei și fete”, a declarat agenția de știri ANI, care a citat-o pe șefa Comisiei pentru femei din Delhi, Swati Maliwal.

Președinta Comisiei Naționale pentru Femei, Rekha Sharma, a declarat că această crimă a arătat „nesimțirea” oamenilor din Delhi.

Mai multe persoane se aflau la fața locului când a avut loc incidentul, dar nimeni nu a luat nicio măsură pentru a o ajuta pe fată. Cazul ar trebui să fie audiat într-o instanță rapidă, iar verdictul ar trebui să vină cât mai repede posibil”, a declarat ea.

Aceasta nu este primul incident de acest gen care are loc în India, în care trecătorii au fost trași la răspundere pentru nepăsarea lor. Și în trecut, cetățenii au fost criticați pentru că se uitau sau făceau videoclipuri în loc să ajute victimele unor crime.

A existat o indignare similară și multă introspecție după violul în grup - și moartea ulterioară - în decembrie 2012 a unei studente de 23 de ani la fizioterapie, într-un autobuz din Delhi.

Însoțitorul ei, care a fost și el agresat, dar a supraviețuit, a povestit mai târziu cum au zăcut răniți și sângerând, dar nimeni nu s-a oprit să îi ajute timp de 25 de minute.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31