fbpx
 
Telekanal Zvezda Telekanal Zvezda

Un adolescent a înjunghiat patru adulți cu un cuțit la o școală din regiunea Rostov


Luni dimineață, un adolescent a atacat cu un cuțit și a înjunghiat patru adulți, în timp ce încerca să intre într-o școală din districtul Neklinovski din regiunea Rostov.

Guvernatorul regiunii, Vasili Golubev, a scris despre acest lucru pe canalul său Telegram, conform TASS.

La ora 07:50, la o școală din satul Krasni Desant din districtul Neklinovski, înarmat cu un cuțit și ascunzându-și fața în spatele unei măști, un adolescent de 15 ani, în timp ce încerca să intre în școală, a rănit patru adulți - trei angajați și o rudă a unuia dintre elevi. Atacatorul a fost reținut de martorii oculari. S-a stabilit că atacatorul era elev în clasa a 9-a la aceeași școală, el suferă de boli psihice. Autoritățile se află la fața locului. Niciunul dintre copii nu a fost rănit”, a scris guvernatorul.

Șeful regiunii a adăugat că victimele au fost rănite ușor și că acestea primesc îngrijiri medicale.

Potrivit departamentului regional de investigații al Comitetului de Investigații al Rusiei, anchetatorii au început o verificare preliminară după producerea situației de urgență. Potrivit departamentului, în timpul conflictului, adolescentul a rănit trei persoane cu un cuțit.

În jurul orei 8 dimineața, un adolescent în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla într-una dintre școlile din districtul Neklinovski, în timpul unui conflict, a provocat răni cu un cuțit la doi angajați ai școlii, precum și la o rudă a unuia dintre elevi. În prezent, se stabilesc toate circumstanțele incidentului, se desfășoară o preinvestigație. La fața locului s-au deplasat anchetatori și criminaliști din cadrul departamentului de investigații. În funcție de rezultatele inspecției, se va lua o decizie procedurală”, a precizat departamentul.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30