fbpx
 
Mirror Mirror

Un bebeluș a fost deshumat la patru zile de la înmormântarea într-un cimitir din Honduras, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din mormânt


Un bebeluș de trei luni din Santa Barbara a fost deshumat la patru zile de la înmormântare, după ce un trecător „i-a auzit plânsetul” venind din mormânt, relatează Mirror.

Copilul fusese declarat mort din cauza febrei severe și a fost înmormântat într-un cimitir din Protección, Honduras.

Patru zile mai târziu, un apropiat al familiei a spus că i-a auzit strigătele când trecea pe lângă cimitir. Acesta a crezut că micuțul a fost îngropat de viu din greșeală și s-a grăbit să spună familiei despre ceea ce a auzit.

Părinții bebelușului au sperat că acesta ar putea fi un miracol și au decis să îl deshumeze pentru a vedea dacă este adevărat. Imaginile sfâșietoare de la fața locului au arătat membrii familiei cum se roagă cu disperare ca micuțul să fie în viață.

Deși au încercat să găsească orice semn de viață al micuțului, acesta nu mișca. 

Un apropiat al familiei spune că bebelușul a fost dus la spital, dar nici acolo „nu a dat semne de viață”. După ce medicii au confirmat că acesta era mort, angajații spitalului i-au dat trupul neînsuflețit familiei îndurerate, care l-a reîngropat după tragicul calvar.

Se crede că micuțul ar fi putut suferi de o catalepsie, o tulburare neurologică ce provoacă rigiditate musculară și pierderea temporară a capacității de a răspunde la stimuli externi sau de a se deplasa, fapt care a dus la declararea decesului său. Catalepsia este rară și poate fi, de asemenea, un simptom al unor boli precum boala Parkinson sau epilepsia.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30