fbpx
 
GOFUNDME GOFUNDME

Tragedie într-o familie din SUA. Fetița lor în vârstă de 8 ani și câinele ei au murit în somn, după ce un copac s-a prăbușit peste cortul în care se aflau


O fetiță în vârstă de opt ani și câinele familiei sale au murit în timp ce dormeau, după ce un copac s-a prăbușit peste cortul în care se aflau.

Familia se afla într-un camping la Pădurea Națională Boise din Idaho, SUA, când copacul putrezit a căzut peste cortul lor. Din nefericire, unul dintre copiii familiei, o fetiță de 8 ani, dar și câinele de companie au sfârșit pe loc, scrie Mirror.

Când au descoperit nenorocirea, părinții micuței au sunat imediat la serviciile de urgență, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva, copila și câinele au fost declarați decedați.

La momentul tragediei, Cadence se afla alături de părinții ei, Quin și Natasha Eastin, precum și de cei șapte frați, printre care și geamăna sa, Londra.

Familia fetei este șocată de cele întâmplate.

„Cadence a fost un copil cu adevărat special. Pe lângă faptul că era mereu o fire veselă, era cunoscută pentru că avea un zâmbet cald. Iubea animalele și ele o iubeau.”

Poliția a discutat cu reprezentanții Pădurii Naționale Boise pentru a stabili cauza exactă a prăbușirii arborelui. A fost deschisă o anchetă.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30