fbpx
 
Vremea Nouă Vremea Nouă

Polițiștii din Vaslui s-au predat. Nu-l pot prinde pe cel mai prost hoț din România, filmat când sparge o mașină pentru 7 lei


Polițiștii vasluieni nu-l pot prinde pe cel supranumit „cel mai prost hoț din România”, spune proprietarul mașinii sparte pentru furtul a 7 lei. Oamenii legii spun că filmarea faptei nu-i ajută cu nimic, iar păgubitul trebuia să aibă cameră și în mașină.

Proprietarul mașinii sparte în centrul Vasluiului de cel supranumit cel mai prost hoț din România, pentru că a depus atât efort ca să fure 7 lei, în timp ce era filmat, a declarat presei locale că polițiștii i-au spus deja că hoțul nu va fi prins niciodată, scrie Vremea Nouă.

Imaginile filmate cu cel mai prost hoț din România pot fi văzute AICI.

Oamenii legii i-au transmis păgubitului că filmarea infracțiunii din weekend-ul trecut nu-i ajută cu nimic în anchetă, iar data viitoare să aibă o cameră video și în mașină, pentru a-l surprinde mai bine pe hoț.

Am înnebunit când polițiștii mi-au spus că nu-l pot prinde pe hoț, chiar dacă avem filmarea modului cum acesta a acționat, când ne-a spart mașina. Ne-a recomandat ca pe viitor să avem și cameră video în mașină, dacă vrem ca cei care sparg mașini să fie prinși.

Nu am mai avut cuvinte! Am plecat capul în jos și, sincer să vă spun, mâine aș pleca din România, dar mai am copilul care trebuie să ajungă să-și câștige pâinea singur și trebuie să-i fiu alături. O mai mare umilință ca aceasta, nu am mai avut parte”, a spus proprietarul mașinii.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30