fbpx
 
ISIS amenință că îl „masacrează” pe Putin. Rusia le-a „sporit pofta de sânge” jihadiștilor

ISIS amenință că îl „masacrează” pe Putin. Rusia le-a „sporit pofta de sânge” jihadiștilor


ISIS a amenințat că îl va „masacra" pe Vladimir Putin și a declarat că torturarea teroriștilor atentatului de la Moscova „ne-a sporit pofta de sânge", în timp ce Kremlinul a promis că îi va „ucide pe toți cei implicați".

Cei patru atacatori, identificați ca fiind Dalerdzhon Mirzoyev, 32 de ani, Saidakrami Rachabalizoda, 30 de ani, Shamsidin Fariduni, 25 de ani, și Mukhammadsobir Faizov, 19 ani, au fost supuși la condiții de detenție dure, iar duminică au apărut în fața unui tribunal rus cu răni grave.

ISIS, care a revendicat de două ori atentatul din Moscova, a reacționat recent cerându-i lui Putin să „înceteze să mai tortureze prizonierii islamici" și a avertizat că imaginile și videoclipurile cu torturile nu au făcut decât să sporească „pofta de sânge a mii de frați ai lor", informează Daily Mail.

Între timp, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a îndemnat forțele de securitate să „ucidă" pe toți cei care au ajutat la comiterea atacului terorist.

Amenințarea ISIS:

„Pentru toți rușii sălbatici! Nu mai torturați prizonierii Statului Islamic'. Aveți grijă! Să nu credeți că nu avem ocazia să ne răzbunăm pe voi pentru frații noștri capturați.

În atacul de vineri, v-am dovedit că, cu voia lui Allah, mujahedinii Statului Islamic vă pot pedepsi pentru oricare dintre ororile voastre; fără această răzbunare, va rămâne mult sânge din partea Ummah-ului islamic.

Torturarea mujahedinilor capturați în numele vostru și publicarea videoclipurilor lor vă sporește pofta de sânge pentru mii de frați ai lor.

De data aceasta, haideți să vă lovim atât de tare în cap încât generațiile viitoare, cu voia lui Allah, vă vor ține minte și aceste dureri și răni din trecut vor fi uitate.

Da! Lovituri foarte grele, mortale, sângeroase, înjunghietoare, arzătoare și devastatoare. Așteptați! Așteptați-vă la un masacru, cu voia lui Allah. Foarte curând, cu voia lui Allah”.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31