fbpx
 
Newsweek Newsweek

Mai mulți adolescenți au sunat îngroziți la poliție după ce au văzut în pădure o creatură înfricoșătoare. Cum au fost găsiți


Un grup de adolescenți îngroziți au sunat panicați la poliție în SUA, după ce ar fi dat peste o creatură cu ochi strălucitori, care mârâia, spunând oamenilor legii că era Bigfoot.

Mai mulți absolvenți de liceu din Houma, sudul Louisianei, se aflau săptămâna trecută cu corturile în Pădurea Națională Kisatchie, când au raportat întâlnirea înfricoșătoare, potrivit Biroului Șerifului Regiunii Natchitoches, scrie New York Post.

Adolescenții spun că au văzut un animal mare care semăna cu Bigfoot, la scurt timp după ce și-au așezat tabăra. În jurul orei 21:20, pe 28 iunie, un membru al grupului a sunat la 911 după ce „a auzit un mârâit și a văzut ceea ce părea a fi un animal care avea ochi strălucitori și care avea o înălțime de aproximativ 1,5 metri”, a spus biroul șerifului.

Polițiștii au răspuns s-au dus la fața locului și au mers pe jos prin pădure până la camping, vigilenți la orice creatură mitologică.

Au urmat sunetul fluierelor până la camping și i-au găsit pe adolescenți speriați, dar nevătămați. Tinerii fost escortați în siguranță afară din pădure.

În ciuda unei investigații amănunțite, polițiștii „nu au reușit să găsească nicio activitate suspectă care implică o creatură care mârâie, cu ochi strălucitori și o înălțime de 1,5 metri”, a transmis biroul șerifului.

Oamenii legii i-au felicitat pe adolescenți pentru absolvirea lor și le-au urat succes în viitor.

Aceasta nu este prima observare a lui Bigfoot în Pădurea Națională Kisatchie. Doi autoproclamați cercetători Bigfoot, care se prezintă sub numele Tex-La și Claude pentru a evita ridicolul, au susținut în 2019 că au avut dovezi vizuale și audio ale existenței acestei ființe în pădurea densă de 243.000 de hectare.

Cei doi au lăsat camere camuflate și dispozitive audio în copaci pentru a înregistra ore întregi de filmări și înregistrări - inclusiv urlete puternice - pe care le-au analizat ulterior, a raportat ziarul local Town Talk.

Ei au susținut, de asemenea, că au văzut urme și semne ale Bigfoot, cum ar fi crengi răsucite ale copacilor.

Este ceea ce este. Dacă alegi să crezi, e grozav. Dacă alegi să nu crezi, și asta e grozav”, a spus Tex-La. „Este ceva pe care trebuie să-l abordezi cu mintea deschisă”, a adăugat el.

În octombrie, un bărbat și soția lui, aflați într-o escapadă romantică, au filmat un videoclip cu o creatură despre care se presupune că este Bigfoot, care se plimba în plină zi în Colorado.

Shannon și Stetson Parker se bucurau de un tur de vizitare a obiectivelor turistice pe linia feroviară cu ecartament îngust dintre Durango și Silverton, în sud-vestul îndepărtat al statului, când au filmat creatura.

Creatura mare, asemănătoare maimuțelor, cunoscută și sub numele de Sasquatch, are rădăcini în folclorul nativ american și a fost raportată de coloniștii europeni încă din anii 1800.

Cei care pretind că l-au văzut pe Bigfoot au descris totul, de la o maimuță mare și verticală până la un om păros, uneori de peste 1,8 metri înălțime și descris ca fiind puternic construit”, a scris Garda Națională din Washington într-o postare despre legendă. „Dezbaterea și cercetarea continuă”, a adăugat aceasta.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: