fbpx
 
China Customs China Customs

Un bărbat a fost prins cu peste 100 de şerpi vii în buzunare în timpul unui control în vama din China. Individul a fost arestat


Un bărbat a fost arestat în China după ce asupra sa au fost descoperiţi, în buzunarele pantalonilor, peste 100 de şerpi vii, pe care încerca să-i introducă ilegal în ţară, au raportat autorităţile, potrivit AFP.

„În timpul unui control, vameşii au găsit şase pungi (...) sigilate cu bandă adezivă în buzunarele pantalonilor" acestei persoane, a indicat marţi serviciul vamal chinez, fără a preciza când a avut loc această descoperire.

„Fiecare pungă conţinea şerpi vii de toate felurile, dimensiunile şi culorile", a subliniat acesta.

Vameşii au confiscat 104 reptile din cinci specii, printre care şerpi şobolan de Texas, şerpi de lapte şi de porumb, precizează comunicatul serviciului vamal.

Într-o filmare a capturii se pot vedea doi vameşi inspectând pungi de plastic transparente în care se agită şerpi roşii şi albi.

Persoana în cauză a fost reţinută „recent" la un post de frontieră între China continentală şi teritoriul semi-autonom Hong Kong.

China este unul dintre principalele centre ale traficului cu animale la nivel mondial, însă în ultimii ani autorităţile au luat măsuri semnificative pentru a combate acest comerţ ilicit.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31