fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 14 Noiembrie 2023

Trei persoane au fost rănite în urma unei ciocniri dintre un autoturism şi o căruţă pe DN17, în apropiere de „Zidul Morţii”.

Publicat in Moldova
Procurori din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Vaslui au efectuat, marţi, descinderi la două centre sociale din municipiul Bârlad, aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui.

Publicat in Moldova
Ministerul Educaţiei anunţă că a virat către fiecare inspectorat şcolar judeţean, precum şi către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti sumele aferente plăţii burselor şcolare.

Publicat in Educatie
Bărbatul cu care a fost găsită Melinda, fata dispărută din Sighetu Marmaţiei, a fost arestat pentru 30 de zile. Detalii recente din anchetă arată că acesta i-ar fi salvat viața adolescentei, înainte de a o invita la el acasă, potrivit antena3.ro.

Publicat in Justitie
Procuratura Anticorupție (PA), în comun cu Centrul Național Anticorupție (CNA) efectuează percheziții în birourile, automobilele și domiciliile a patru judecători de la Judecătoria Chișinău și Curtea de Apel Chișinău, în urma unui acord eliberat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), relatează TV8.md.

Publicat in Moldova
Consilierii locali din Crevedia (Dâmbovița) au aprobat prin vot majorarea salariilor angajaților din primărie, a indemnizației consilierilor și primarului, la propunerea primarului PSD Florin Petre, scrie publicația locală ExpresuldeBuftea.

Publicat in Administratie Locala
Întâlnirea de marţi de la Nairobi dintre preşedintele României, Klaus Iohannis, şi omologul său kenyian, William Ruto, a început sub auspiciile bunei dispoziţii, cei doi şefi de stat având un dialog relaxat despre condiţiile meteo.

Publicat in Presedintie
Un frumos exemplar de pisică sălbatică a putut fi fotografiat în Parcul Naţional Retezat în cursul unei acţiuni de monitorizare a faunei din zonă, desfăşurată de angajaţii Administraţiei Parcului Naţional Retezat (APNR).

Publicat in Social
Procurorii DIICOT au cerut judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție pedepse maxime pentru prima româncă acuzată de propagandă în favoarea Statului Islamic.

Publicat in Justitie
O cutie care conţinea donaţii de celule stem a fost furată marţi dintr-un tren Intercity Express (ICE) care se deplasa între localitatea olandeză Arnhem şi oraşul Duisburg din vestul Germaniei, informează DPA.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3