fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 15 Noiembrie 2023

Birocrația a blocat complet sistemul de autorizare din orașul Iași

Firma Eurotech se chinuie să obțină autorizație de construcție, având un PUZ tocmai din 2016!

Comunicarea cetățean-autoritate a ajuns în Iași să se desfășoare doar în sălile de judecată. Situația a scăpat de sub control

În cazul Eurotech, judecătorii obligă Primăria să plătească 100 de lei penalizare pentru fiecare zi de întârziere


Publicat in Anchete
Trei persoane din Alba au fost arestate preventiv miercuri, la o zi după ce au fost reţinute de procurorii D.I.I.C.O.T., pentru că ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc, precum şi substanţe psihoactive, către consumatori, inclusiv minori, din municipiul Alba Iulia şi localităţile învecinate.

Publicat in Justitie
Pe 25 octombrie 2023, doi magistrați de la Curtea de Apel București au „lămurit” o decizie dată în urmă cu 8 ani, prin care se dispunea confiscarea specială de la milionarul Ovidiu Tender a unor active în valoare de 35 milioane de euro.

Publicat in Justitie
„Spider-Man” de Moldova a fost reținut de polițiști din Iași. Sunt doi suspecți care s-au specializat prin lovituri date, la propriu, la înălțime, obișnuind să pătrundă în obiectivele vizate prin acoperiș.

Publicat in Justitie
Militarii, dar și premierul Marcel Ciolacu au stat, miercuri, cu sufletul la gură în timpul tragerilor cu rachete Patriot, care au avut loc în poligonul de la Capul Midia.

Publicat in Guvern
O femeie de 26 de ani, din Iași, a fost condamnată, în primă instanță, la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru că și-a implicat fiicele, în mod conștient, într-o poveste revoltătoare.

Publicat in Justitie
Între timp, în turneul său prin Africa, șeful statului a fost în vizită într-un parc național de lângă capitala Nairobi.

Publicat in Presedintie
O prestigioasă universitate din Thailanda a aprobat introducerea unui „concediu menstrual” pentru studentele care suferă de probleme legate de ciclurile lor menstruale, o premieră naţională în mediul universitar.

Publicat in Panorama
Un ofiţer de poliţie achitat într-un dosar de corupţie în care au mai fost judecaţi şi achitaţi Sebastian Ghiţă şi alţi şefi din poliţie şi parchete a obţinut în instanţă daune morale de la stat pentru "privarea de libertate în mod nelegal".

Publicat in Justitie
Două firme de transport şi reprezentanţii lor au intrat în atenţia procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru că au înşelat statul prin decontarea de cupoane talon ale unor pensionari fictivi, prejudiciul estimat fiind de peste 11 milioane de lei.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4