fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 16 Noiembrie 2023

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a anunţat joi seară că a fost prins unul dintre cei trei autori ai jafului din casa omului de afaceri sibian care a fost bătut şi a decedat ulterior la spital.

Publicat in Justitie
Magistraţii ÎCCJ cer ca Daniel Horodniceanu să fie urmărit penal pentru abuz în serviciu şi fals intelectual în dosarul „Veranda”, după ce procurorii Parchetului General au dispus, iniţial, clasarea cauzei pentru cele două infracţiuni, informează Mediafax.

Publicat in Justitie
Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au vizitat joi o şcoală de fete din Kenya, acesta fiind ultimul moment al vizitei în această ţară, următoarea etapă fiind Tanzania.

Publicat in Presedintie
Un candidat care urma să susţină proba practică pentru obţinerea permisului de conducere a fost depistat sub influenţa alcoolului, a anunţat, joi, Instituţia Prefectului Argeş.

Publicat in Social
O femeie, mamă a doi copii, a fost murit după ce a fost lovită de fulger în timp ce se plimba pe plajă.

Publicat in Panorama
A fost efectuată prima reţinere în cazul afaceristului sibian omorât în bătaie şi jefuit în propria casă, fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, acuzat că i-ar fi ajutat pe cei trei autori ai crimei şi tâlhăriei, cu găzduirea lor şi pe unul dintre aceştia l-a sprjinit ca să plece deja din ţară, a anunţat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, printr-un comunicat de presă.

Publicat in Justitie
Produsele din canabis devin din ce în ce mai ''puternice'' şi diversificate în Europa, în timp ce alianţele între organizaţiile infracţionale ridică noi provocări pentru securitatea continentului, a avertizat joi Europol, informează AFP.

Publicat in Panorama
Pe acoperișul TATAMI SEVEN, prima clădire rezidențială din portofoliul IULIUS, aflată în zona Sf Andrei din Iași, au fost montate panourile fotovoltaice. Instalația cuprinde 78 de panouri, , iar energia produsă va asigura iluminatul spațiilor comune și tehnice, iluminatul exterior, funcţionarea lifturilor și a altor sisteme tehnologice de care vor beneficia rezidenții TATAMI SEVEN.

Publicat in Timp Liber
În perioada 17 – 19 noiembrie se vor desfășura la Iași Campionatele internaționale de tir sportiv ale României. Concursul va fi organizat de clubul sportiv Omega Tehnoton Iași în parteneriat cu Federația Română de Tir Sportiv. Vor participa aproximativ 200 de sportivi și antrenori din Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova și România. Aceștia se întrec în bine cunoscutele probe de pistol și pușcă aer comprimat 10 metri.

Publicat in Alte Sporturi
Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Iași a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că ar fi agresat sexual şi violat mai multe tinere, printre ele fiind şi minore, în timpul unor şedinţe foto.  

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3