fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 17 Noiembrie 2023

Restaurarea bojdeucii lui Ion Creangă, considerată „butaforie de lux” sau „pensiune banală de două margarete”, cu parchet şi prize, s-a realizat cu mijloace adecvate, susţine Consiliul Judeţean Iaşi.

Publicat in Administratie Locala
Un cetăţean chinez a fost găsit mort în apropierea unui bloc din Dobroeşti, judeţul Ilfov. Avea răni în zona capului.

Publicat in Social
Două surori din județul Bistrița-Năsăud au fost găsite moarte în propria lor casă.  

Publicat in Social
Un poștaș din București a luat din banii pensionarilor peste 140.000 de lei, falsificând semnătura unor vârstnici. 90.000 de lei i-a jucat la păcănele, iar acum a fost trimis în judecată.

Publicat in Justitie
Bărbatul din judeţul Timiş, care a fost reţinut sub suspiciunea de favorizarea infractorului în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Publicat in Justitie
Andrei Pantea şi Valentin Olteanu, cei doi poliţişti de la Rutieră prinşi în timp ce luau mită de la şoferi pe Calea Dorobanţi, au fost condamnaţi vineri de Tribunalul Bucureşti la câte trei ani închisoare cu suspendare.

Publicat in Justitie
O nouă promoţie de luptători de elită a absolvit, vineri, programele de calificare Forţe Speciale şi Forţe Navale pentru Operaţii Speciale desfăşurate în cadrul Şcolii de Instruire din localitatea braşoveană Vlădeni.

Publicat in Educatie
Laura Pausini, supranumită regina muzicii pop italiene, a devenit prima cântăreaţă non-latino, prima artistă din Italia şi a treia femeie recompensată cu premiul Personalitatea Anului acordat de Latin Recording Academy cu sediul în Miami, Statele Unite, transmite vineri agenţia ANSA.

Publicat in Panorama
ANI a comunicat astăzi că a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție împotriva președintelui CJ Iași, Costel Alexe, pentru fals în declarații.

Publicat in Anchete
Politicienii vasluieni ajung din nou în atenția opiniei publice, și nu într-un mod pozitiv. Cel mai recent caz, după scandalul de răsunet în care a fost implicat fostul președinte al Consiliului Județean Dumitru Buzatu, este cel al vicepreședintelui instituției, Dan Marian. Social-democratul nu a ezitat să se ia de jurnaliști, deși se află în plin proces cu aceștia. ”Dacă mă mai filmezi ți-l arăt pe ăla din mijloc!”, le-a spus el reprezentanților mass media care încercau să îl fotografieze în timp ce se afla pe holurile Judecătoriei Vaslui.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3