fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 02 Noiembrie 2023

O contabilă din Prahova este cercetată pentru fraude informatice şi spălarea banilor, ea fiind acuzată de procurorii DIICOT Ploieşti că a cauzat un prejudiciu de peste 350.000 de lei unei firme pentru care lucra.

Publicat in Justitie
Un bărbat din Iași a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, după ce, la începutul anului 2022, și-a decapitat mama. Atunci, individul a susținut că a avut halucinații și că a văzut șerpi pe corpul bietei femei.

Publicat in Justitie
Rusia a avertizat joi Bulgaria că va lua măsuri de retorsiune împotriva Sofiei pentru decizia sa de a expulza un jurnalist rus din motive de securitate naţională.

Publicat in Eveniment
Tribunalul Bucureşti a admis, joi, cererea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv în cazul celor doi patroni ai staţiei GPL din Crevedia, Ionuţ Doldurea şi Cosmin Stângă. Decizia este definitivă.

Publicat in Justitie
Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost propus instanţei pentru arestare preventivă, după ce a fost prins în flagrant delict în timp ce ridica un colet expediat din Spania, introdus în ţară prin intermediul unei firme de transport, în care se aflau ascunse peste patru kilograme de canabis.

Publicat in Justitie
Un fals broker, care a înşelat 44 de persoane, însuşindu-şi nelegal 2,3 milioane de lei, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi spălare a banilor.

Publicat in Justitie
Un poliţist de la Serviciul de la Investigaţii Criminale a lovit mortal, joi, un copil de 1 an şi 5 luni, informează IPJ Brăila.

Publicat in Social
Un arădean care a primit de la curier un colet, pentru care a şi plătit pe loc, a sunat ulterior la 112, sesizând un „pachet suspect" în curtea sa, iar forţele de ordine au intervenit şi au găsit în cutie un brad de Crăciun.

Publicat in Social
Echipele de control ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au aplicat Orange România amenzi contravenţionale de 150.000 lei şi au propus încetarea practicii comerciale înşelătoare, în urma verificărilor de fond la operatorul economic.

Publicat in Social
Republica Moldova a anunţat joi că începând de anul viitor va înceta plata contribuţiilor la Comunitatea Statelor Independente (CSI), organizaţia post-sovietică în care este membră, dar în raport cu care guvernul de la Chişinău a denunţat zeci de acorduri, transmite agenţia EFE.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3