fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 30 August 2023

Șoferița care a lovit mortal un copil de trei ani în Brăila este cercetată în libertate pentru ucidere din culpă.

Publicat in Justitie
O crimă șocantă urmată de sinuciderea celui bănuit că a comis-o a tulburat liniștea din paradisul de la Gura Portiței. O femeie, mama a trei copii, a fost găsită moartă, ucisă probabil în ziua în care se cazase în acest loc împreună cu soțul ei.

Publicat in Social
Patru vânători de aligatori din Mississippi au doborât recordul de vânătoare al statului cu o reptilă care cântărește peste 360 de kilograme și măsoară 4 metri lungime, scrie Fox News.

Publicat in Panorama
Halterofilul iranian Mostafa Rajaï a fost suspendat pe viaţă de către autorităţile din ţara sa după ce a dat mâna cu israelianul Maksim Sverisky, alături de care a urcat pe podiumul unei competiţii mondiale Masters, sâmbătă, la Wieliczka (Polonia).

Publicat in Panorama
Poliţiştii de frontieră din Calafat au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism aflat în atenția autorităților din Germania. 

Publicat in Social
Poliţiştii rutieri au prins, marţi, o femeie şi un bărbat care conduceau pe raza municipiului Bârlad sub influenţa drogurilor, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Publicat in Moldova
Un bărbat în vârstă de 49 de ani din comuna Tătărăni, județul Vaslui, a fost arestat preventiv după ce a făcut scandal şi a incendiat gardul locuinţei unei femei, pe motiv că ginerele acesteia nu a vrut să-i vândă băutură.

Publicat in Moldova
Procurorii DIICOTl Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere, fără drept, în țară de droguri de risc și droguri de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc.

Publicat in Justitie
Procurorii DIICOT şi poliţiştii au destructurat, la solicitarea autorităţilor din SUA, o parte din infrastructura programului informatic de tip malware Qackbot.

Publicat in Justitie
Şase persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Bucureşti, fiind acuzate, printre altele, de tentativă de omor, în urma unei bătăi cu bâte şi bare de fier între două grupări pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3