fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 04 August 2023

Un lup faimos, autorul celei mai lungi migraţii cunoscute pentru un reprezentant al acestei specii în Europa, a fost împuşcat mortal de un copil în vârstă de nouă ani în luna aprilie, a raportat joi seară televiziunea publică din Ungaria (MTV), citat de DPA.

Publicat in Panorama
UTA Arad a învins-o pe Politehnica Iaşi cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a patra a Superligii de fotbal.

Publicat in CSMS Iasi
Acuzații scandaloase la SMURD București. Un paramedic de 49 de ani a fost ridicat de procurorii DIICOT, pentru suspiciunea că ar fi pipăit o pacientă imobilizată în autospeciala cu care o ducea spre spital.

Publicat in Justitie
Un ofiţer de poliţie judiciară din Capitală a fost reţinut de procurorii DIICOT sub acuzaţia că a primit 1.000 de euro mită de la un traficant de droguri, pentru a-l ajuta să primească înapoi permisul de conducere.

Publicat in Justitie
Un motociclist a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău după ce a fost acroşat de un autovehicul condus de un şofer care se angajase în circulaţie fără să se asigure, după ce părăsise o staţie de combustibil.

Publicat in Social
Poliţiştii din judeţele Botoşani şi Suceava au fost alertaţi, vineri, după ce o femeie a anunţat poliţistul din comuna botoşăneană Tudora cu privire la existenţa unui cadavru la limita dintre judeţele Botoşani şi Suceava.

Publicat in Moldova
Zece persoane din Alba au fost arestate preventiv, vineri, pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de migraţi, în formă continuată, fiind acuzaţi, de asemenea, că pe durata transporturilor le-ar fi pus în pericol migranţilor viaţa şi sănătatea, adăpostindu-i în cuşti metalice sudate sub şasiul autoutilitarelor.

Publicat in Justitie
Justiţia rusă l-a condamnat vineri pe opozantul Alexei Navalnîi, aflat deja după gratii, la încă 19 ani de închisoare pentru extremism, printre alte acuzaţii, transmite EFE.

Publicat in Eveniment
Pe 3 august a avut loc o nouă Gală din seria Atipic Beauty 2023, un cunoscut eveniment-concept caritabil și social, ajuns acum la a 38-a ediție. Lider de sănătate în regiunea de Nord-Est a țării, Arcadia este partener Atipic Beauty, un eveniment care ne încurajează să realizăm că frumusețea e în noi și nu în aparențe.

Publicat in Social
Primarul comunei Rediu, Ciprian Grosu, a cerut în instanţă dizolvarea Consiliului Local. El susţine că membrii Consiliului Local acţionează în nume personal sau politic şi nu în cel al comunei.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3