fbpx
 
Silk District, un cartier cu grădini private. „Deschizi ușa terasei și pășești pe gazon”

Silk District, un cartier cu grădini private. „Deschizi ușa terasei și pășești pe gazon”


Poți face petreceri cu prietenii în grădina urbană de lângă locuința ta. Vrei aer curat? Nu trebuie să mergi zeci de minute până într-un parc. Ai parcul chiar în cartierul în care stai. Silk District conține 40.000 mp de spații verzi, alei și locuri de joacă. E un cartier de relaxare.

În centrul orașului și, totodată, într-un cartier plin de verdeață. Aceasta este propunerea Prime Kapital, dezvoltatorul proiectului Silk District. Apartamentele ce vor fi edificate pe Calea Chișinăului vor avea balcoane, terase și grădini private.

Terase înverzite între 12 și 55 mp
Locuințele din Silk District vor avea ieșiri către grădini private cu suprafețe cuprinse între 12 mp și 55 mp. „Imaginează-ți cum ar fi să deschizi ușa terasei și să pășești pe gazonul din propria grădină pentru a-ți bea cafeaua de dimineață și, în doar câteva minute, să ajungi în centrul orașului pentru serviciu, cumpărături și alte treburi de zi cu zi, pentru ca mai apoi să te reîntorci seara în oaza ta urbană și să te încarci cu energie pentru o nouă zi”, este unul dintre avantajele detaliate pe www.silkdistrict.ro .

Nu mai pierzi timpul în trafic, ai grădina ta proprie

Poziționat excelent, noul cartier va oferi viitorilor locatari multiple posibilități în ceea ce privește mobilitate. În 10 minute se poate ajunge pe jos la Carrefour Era, Egros, Lidl, Kaufland și Brico Depot. În 15 minute la Iulius Mall, Universitatea Tehnică „Gh. Asachi”, în Podu Roș sau la Dedeman.

Distanța până la Palas Mall se parcurge, pe jos, în maxim 20 de minute. Mijloacele de transport în comun sau mașina personală asigură accesul, în doar câteva minute, în orice zonă de interes a orașului.

Amplasamentul central al Silk District vine la pachet cu o altă componentă importantă compusă din spațiile verzi, locurile de joacă și de relaxare. „Dacă alegi un apartament cu grădină, partea faină e că timpul pe care l-ai pierde în trafic pentru a ajunge la ACEA grădină pentru care te-ai fi mutat la o casă în afara orașului, l-ai putea petrece în grădina ta privată și urbană, aproape de tot ce contează pentru tine”, au rezumat reprezentanții dezvoltatorului avantajul poziționării centrale a Silk District.

Grădini urbane pentru mesele cu prietenii
Mesele în familie sau cele cu prietenii pot avea drept cadru aceste grădini private. „Visezi la o masă cu toți prietenii tăi într-o sâmbătă seara? De ce să n-o organizezi chiar în grădina ta urbană? Prietenii tăi vor ajunge cu ușurință, vă veți putea bucura de intimitate, spațiu și confort, iar tu vei fi o gazdă excelentă”, au argumentat dezvoltatorii Silk District. În plus, copiii vor avea alți 40.000 mp de spații verzi, locuri de joacă amenajate și alei pietonale de care să se bucure alături de alți copii din comunitate.

Un proiect rezidențial de regenerare urbană
Silk District este un proiect de regenerare urbană realizat de Prime Kapital, fiind localizat pe Calea Chișinăului nr. 22.
Silk District este o comunitate integrată, într-un cartier verde, cu:
- o suprafață de aproximativ 100.000 mp din care 40.000 mp destinați spațiilor verzi, locurilor de joacă, aleilor și teraselor
- faza I: 315 apartamente de 1-4 camere, dispuse în 40 de layout-uri unice
- faza II: 346 apartamente de 1-4 camere având, de asemenea, tot 40 de layout-uri diferite
- aproximativ 800 locuri de parcare multi-level

- finalizare faza I la sfârșitul anului 2022, iar faza II în a doua jumătate a anului 2023

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: