fbpx
 
Greenfield Copou, viața într-un imens parc natural. Facilități de sport și relaxare unice în Iași

Greenfield Copou, viața într-un imens parc natural. Facilități de sport și relaxare unice în Iași


* Cel mai bun aer din oraș, singurul loc în care ai la tine acasă Grădina Botanică și Parcul Copou
* Facilitățile din interiorul complexului rezidențial îmbie la o viață plăcută și sănătoasă: centru spa, piscină interioară, centru de fitness, pistă de biciclete și mii de metri pătrați de spații verzi

Greenfield Copou oferă ceva în plus față de orice alt proiect rezidențial din Iași: un trai în mijlocul naturii.
Greenfield nu este o platformă de beton, ci un cartier perfect integrat într-un parc natural. De jur împrejur se află arbori și vegetație: Grădina Botanică și plantațiile seculare ale Copoului.
Principalul criteriu în amplasarea proiectului Greenfield a fost cadrul natural: s-a dorit oferirea celui mai curat aer din Iași, nu doar facilități de confort și urbanistice. Aici se respiră cel mai bun aer din oraș. Aici trăiești în comuniune cu natura.

Blocurile cu regim mic de înălțime creează un cadru mai intim și mai familiar. În Greenfield, nicio mașină nu va circula la suprafață, aleile fiind dedicate exclusiv plimbărilor pe jos și bicicletelor. Spațiile de joacă sunt la tot pasul

Familiile care aleg Greenfield știu că zona Copou este oaza de verdeață a Iașului. Părinți și copii vor simți că pot respira în acest spațiu și calitatea aerului va fi o valoare care le va oferi acea satisfacție a vieții pe termen lung.
În Greenfield Copou ești la doi pași de Grădina Botanică, spre care se va construi un drum de acces direct din cartier, și la doi pași de marea de copaci din Copou.
Toate acestea sunt de negăsit în orice altă variantă imobiliară din Iași. Greenfield Copou are caracteristici unice: apartamente în blocuri cu regim mic de înălțime, construite acolo unde natura deja există și nu trebuie recreată.

Viața în Greenfield Copou înseamnă sănătate. O multitudine de arbori plantați, grădini cu flori pe toată suprafața, niciun loc de parcare la nivelul solului, toate mașinile fiind parcate în subteran, pistă de biciclete de jur împrejurul complexului rezidențial, întins pe mai mult de 4 ha.
Adulți și copii se pot plimba cu bicicletele într-un circuit fără corespondent în proiectele rezidențiale din Iași. Pe același traseu, precum și pe aleile din interiorul cartierului se poate face jogging în fiecare dimineață.
Toate locurile de joacă pentru copii sunt înverzite, ca într-o grădină de vară. Sunt prevăzute locuri de parcare pentru biciclete, iar locurile pentru autoturisme au prevăzute și stații de încărcare electrică.

Spații verzi, energie regenerabilă, clădiri cu eficiență energetică ridicată, toate fac din Greenfield un proiect ideal: o calitate a vieții fără rival într-un mediu curat și prietenos

 

Toate clădirile din Greenfield Copou sunt construite la standarde BREEAM Excellent și nZEB, fiind singurele din Iași cu acest standard.
Consumurile energetice ale acestor blocuri sunt reduse, acest lucru traducându-se într-o poluare scăzută și în cheltuieli de întreținere mai mici.

În interiorul Greenfield, rezidenții au la dispoziție un centru de sport și relaxare, de 3.200 mp. Poți face mișcare la doi pași, chiar în inima cartierului. Greenfield Copou este conceput pentru a asigura bunăstarea rezidenților, integrând un centru spa cu piscină interioară, o atracție deosebită pentru toți copiii, dar și o binemeritată recompensă pentru părinți, după orele lungi de la serviciu.
Aici, precum și în celelalte spații comune de relaxare, se creează o comunitate unită. Familiile pot petrece împreună ore plăcute pe marginea piscinei, pot organiza concursuri sau jocuri cu cei mici, pot face mișcare și se pot bucura de beneficiile stilului sănătos de viață, gândit să fie la îndemână, în interiorul complexului.
La Greenfield Copou ai parte nu doar de o simplă locuință, ci de un stil de viață sănătos, într-un mediu curat și prietenos. Pe lângă siguranță și confort, te bucuri și de aer curat, natură, facilități de sport și relaxare.

 

POVESTEA GREENFIELD COPOU CONTINUĂ! URMĂRIȚI-NE ÎN EPISOADELE VIITOARE.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30