fbpx
 
Greenfield Copou, oferta perfectă pentru cupluri și tineri la început de drum

Greenfield Copou, oferta perfectă pentru cupluri și tineri la început de drum


* Facilități pentru un stil de viață activ, cu centru fitness&spa, piste de biciclete, lounge și piscină interioară
* Studiouri și apartamente cu 2 camere într-o comunitate sustenabilă, aproape de universități și de Centru Civic

Ansamblu rezidențial verde și sigur, Greenfield Copou este un loc ideal atât pentru familii, cât și pentru tinerii aflați la început de drum. Clădirile din ansamblu reunesc o varietate de tipologii, inclusiv studiouri sau apartamente cu 2 camere potrivite pentru studenți sau persoane singure dar și pentru cupluri care vor să aibă prima lor casă.

Amplasat în Aleea Sadoveanu, în cea mai frumoasă zonă a Iașului, cartierul Greenfield Copou este la doi pași de amfiteatrele a două mari universități, Al.I. Cuza și Științele Vieții ”Ion Ionescu de la Brad”, iar o parte a sălilor de curs ale Universității Tehnice sunt tot în Copou. Locuind în Greenfield Copou, te afli în proximitatea centrului educațional al Iașului.

O axă rapidă, cu mijloace de transport disponibile la 5 minute de mers pe jos de ansamblul rezidențial, asigură legătura cu centrul urban al orașului, cu zonele sale comerciale și de distracție. Centrul Civic este la 10 minute de Greenfield Copou, autobuzele și noile tramvaie moderne fiind la îndemână și asigurând un transfer rapid și confortabil.

Copoul și Aleea Sadoveanu au, de asemenea, cea mai lată pistă de biciclete din Iași, preferată de majoritatea bicicliștilor și care reprezintă o alternativă sustenabilă în asigurarea mobilității de-a lungul întregii zone. Plimbările la cursuri, între Aleea Sadoveanu și Fundație, devin o plăcere, parte a unei vieți active.

Greenfield Copou oferă siguranță deplină pentru toți locuitorii săi. Accesul este securizat, cu bariere și cartele individualizate, supravegherea video a întregului perimetru este asigurată, iar tinerii de aici vor simți calitatea vieții într-o zonă verde, în mijlocul unei comunități moderne.

Cuplurile tinere care aleg Greenfield Copou se bucură de facilitățile unui stil de viață activ. Ansamblul rezidențial dispune de un centru de fitness și spa, piste pentru biciclete amenajate în interiorul cartierului, piscină interioară, restaurant și lounge. Poți face mișcare neîngrădit de distanțe, în mijlocul unei comunități în care fiecare se cunoaște cu celălalt. Spațiile verzi special amenajate oferă și posibilitatea unor lungi sieste sau unor ore de relaxare cu o carte în mână.

Poți înota, poți face fitness, te poți plimba cu bicicleta sau poți lua masa cu prietenii în același loc, fără să ieși din cartier, ferit de tumultul orașului, dar în același timp aproape de tot și de toate: zone comerciale și de birouri, universități, locuri de distracție.

În oferta Greenfield Copou găsiți studiouri de la 49 mp la 66 mp, cu opțiunea de a dispune de o grădină personală. Apartamentele cu 2 camere au suprafețe între 71 și 77 mp, existând de asemenea posibilitatea de a bea cafeaua într-o grădină privată de 38 mp.

Greenfield Residence oferă facilități de top atât pentru familii, cât și pentru studenți sau cuplurile tinere.
Greenfield Copou înseamnă:
- 1.062 de apartamente cu finisaje de calitate superioară
- 15.000 mp de spații verzi
- 300 mp de spații comerciale
- 3.200 mp club de sport și relaxare
- 1.126 locuri de parcare subterane
- 1.000 de parcaje pentru biciclete
- clădiri sustenabile, construite la standard nZEB și BREEAM Excellent


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31