fbpx
 
Ansamblul Greenfield, în inima Copoului, cu cel mai pur aer din Iași

Ansamblul Greenfield, în inima Copoului, cu cel mai pur aer din Iași


Calitatea aerului pe care ieșenii îl respiră are un impact direct asupra sănătății și, implicit, asupra calității vieții. Și cum pe parcursul a 24 de ore, ieșenii petrec cea mai mare parte a timpului acasă, amplasarea locuinței într-o zonă cu aer curat, proaspăt, are o importanță capitală.

Studiile recente arată că cea mai curată zonă este cea care pornește de la Grădina Copou, continuă cu Parcul Expoziției, Grădina Botanică, Rond Agronomie și urcă până la Pădurea Breazu. Este așa numitul „plămân verde al Iașului”. Exact în „inima” acestei zone verzi va fi edificat ansamblul rezidențial Greenfield Copou.

La doi pași de Grădina Botanică
Vecinătatea noului complex imobiliar Greenfield Copou cu Grădina Botanică înseamnă o vedere panoramică de poveste, dar și o calitate foarte bună a aerului.

Prima grădină botanică universitară din România, cea din Iași, este și cea mai mare din țară (aproape 90 de hectare) și, totodată, unică prin numărul mare de specii care înseamnă, implicit, biodiversitate. Însuși existența acestui ecosistem este o dovadă în plus a unui aer curat.

Unul dintre cele mai „verzi” proiecte rezidențiale din Iași
În acest cadru natural deosebit, proiectul Greenfield Copou va fi prietenos cu mediul înconjurător, cu amenajări în același spirit eco: 15.000 de metri pătrați de spații verzi, apartamente cu grădini la parter, locuri de parcare în subteran, stații de încărcare a mașinilor electrice, parcaje pentru biciclete, piste și alei de promenadă, parcuri publice.

În plus, sunt folosite soluții care reduc consumul de energie și costurile de mentenanță, sunt încurajate mijloacele de transport cu amprentă mică de carbon. Pe scurt, este, probabil, cel mai verde proiect rezidențial din Iași.

Locuitorii din complex vor fi, astfel, încurajați să aibă un stil de viață sănătos, cu oportunități reale, atât în ansamblu, cât și în zonele învecinate, de a practica sportul în aer liber, de a face drumeții în natură.

„Ne-am propus să construim o comunitate de oameni preocupaţi de calitatea vieţii, care acordă importanţă impactului pe care îl au asupra mediului, o comunitate sustenabilă, în armonie cu natura”, au transmis reprezentanții dezvoltatorului.

Datele oficiale confirmă că aici e cel mai curat aer
Toate cercetările specialiștilor realizate în ultimii ani au demonstrat că zona Copou – Breazu este cea mai puțin poluată cu particulele PM 2.5 și PM 10, aici fiind cel mai curat aer din tot orașul.
Pentru a le asigura rezidenților un mediu cât mai sănătos, Impact Developer & Contractor, dezvoltatorul ansamblului Greenfield Copou, intenționează să monteze o stație de monitorizare a calității aerului din cartier.

 

Poți afla mai multe informații despre noul ansamblu rezidențial la biroul de vânzări Greenfield Copou din Moldova Center sau la numărul de telefon 0729.100.000.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30