fbpx
 
Clienții Prime Kapital pot opta pentru securizarea avansului pentru locuință

Clienții Prime Kapital pot opta pentru securizarea avansului pentru locuință


Prime Kapital implementează măsuri unice în piață, menite să liniștească îngrijorările clienților, prin eliminarea potențialelor riscuri la care aceștia sunt expuși în privința avansului plătit către dezvoltator. Toți clienții care achiziționează o locuință într-un ansamblu imobiliar Prime Kapital pot opta pentru serviciul de securizare a avansurilor plătite.

Acest serviciu presupune transferul sumelor achitate de către client într-un cont separat, asupra căruia se instituie o ipotecă pentru garantarea obligației Prime Kapital de rambursare a avansului, dacă nu își îndeplinește obligațiile de livrare a locuinței, asumate prin antecontractul de vânzare-cumpărare.

Ipoteca pe cont este o garanție reală mobiliară, prin constituirea căreia se garantează o anumită obligație a constituitorului, în cazul de față dezvoltatorul, față de creditorul garantat, și anume clientul ce achiziționează o locuință într-unul dintre proiectele imobiliare Prime Kapital.

Această măsură îi garantează clientului faptul că Prime Kapital nu va utiliza avansul achitat până când locuința nu este finalizată. Este eliminat astfel riscul de pierdere a avansului, în cazul în care dezvoltatorul nu își va ține promisiunea de a livra locuința contractată. Într-un astfel de scenariu, clientul primește imediat înapoi avansul.

Prin implementarea acestui serviciu, Prime Kapital oferă clienților săi certitudinea că sumele plătite drept avans la achiziția locuinței dorite sunt păstrate în siguranță.

Finanțarea tuturor proiectelor noastre, indiferent că vorbim despre proiectele rezidențiale din portofoliu (Avalon Estate, Marmura Residence sau Silk District) sau despre numeroasele noastre proiecte de retail (amintim aici DN1 Value Centre, Dâmbovița Mall, Roman Value Centre) este asigurată de Prime Kapital împreună cu partenerul nostru MAS Real Estate, cu sprijinul unei baze de investitori globali. Din acest motiv, Prime Kapital nu are nevoie să folosească sumele plătite în avans de clienți pentru a-și dezvolta proiectele. Implementăm în toate proiectele noastre rezidențiale o politică de avansuri minime, acestea reprezentând o formă de angajament din partea celor care își doresc o locuință și nu o sursă de finanțare.

Prin implementarea serviciului de securizare a avansurilor clienților și separarea acestor sume de conturile prin care ne desfășurăm activitățile curente, Prime Kapital separă procesul de vânzare a locuințelor de potențialele riscuri ale dezvoltării proiectelor rezidențiale.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31