fbpx
 
Greenfield: 15.000 mp de spații vezi, grădiniță și after school,  spații comerciale, piscină&spa, cafenea, restaurant. O comunitate, nu doar apartamente

Greenfield: 15.000 mp de spații vezi, grădiniță și after school, spații comerciale, piscină&spa, cafenea, restaurant. O comunitate, nu doar apartamente


Amplasat în cea mai bună zonă din Iași, Greenfield Copou este un concept integrat, care oferă locuitorilor săi totul într-un singur loc. La Greenfield nu găsiți doar un apartament, ci un întreg „orășel la cheie”. Ansamblul dispune de toate facilitățile unei vieți moderne și confortabile: spații comunitare, spații comerciale, piscină interioară, cafenea, restaurant, grădiniță și after-school, piste de biciclete și alergare, centru de fitness, alei de promenadă.

Grădiniță și after school chiar în cartier

Aproape că nu ai nevoie să ieși din Greenfield Copou pentru a te simți bine. Conceptul care a stat la baza ansamblului rezidențial este bunăstarea și economia de timp. Facilitățile oferă un bun neprețuit: timpul. Cumpărăturile zilnice sunt la îndemână în spațiile comerciale întinse pe 300 mp. Le faci chiar înainte de-a intra în casă.

Preșcolarii pot fi lăsați la grădinița din incinta Greenfield la prima oră a dimineții, părinții putând pleca liniștiți la serviciu. După-amiaza, copiii sunt în siguranță în spațiul dedicat orelor de after-school.

Toate parcările sunt în subteran. La suprafață, doar alei pentru plimbare și spații verzi

 

La Greenfield ai totul aproape de tine

Greenfield Copou îți oferă un stil de viață activ și sănătos. După serviciu, poți face sport în sala de fitness de lângă tine sau poți înota în piscina interioară. Când spui „mă duc acasă” știi că te așteaptă o zi plină de activități. Nu e ca și cum te-ai închide în apartament. Te poți întâlni cu prietenii la cafeneaua din incinta ansamblului sau poți lua masa la restaurant. E de-ajuns să cobori din bloc și locurile în care să te simți bine sunt chiar acolo, la doar câțiva pași distanță.

Poți continua să te relaxezi la masaj și saună sau poți alerga pe pista dedicată din interiorul ansamblului rezidențial. Cei mici se pot juca în spațiile amenajate special pentru ei sau în grădini, unde puteți petrece timpul liber împreună.

În Greenfield Copou sunt mai multe locuri de joacă pentru cei mici, o grădiniță și un after-school

 

Cel mai curat aer din Iași, cele mai sustenabile clădiri

A sta acasă capătă cu totul alt sens. În acest „orășel la cheie” viața activă nu este un simplu slogan, ci e o realitate pe care Impact Developer & Contractor, dezvoltatorul acestui proiect, a construit-o deja în Greenfield Băneasa, unde locuiesc în prezent peste 6.000 de oameni.
Un accent deosebit se pune pe componenta verde, ecologică. În primul rând, complexul este amplasat într-un cadru natural superb, în proximitatea Grădinii Botanice, dar și aproape de Pădurea Breazu. Pe lângă beneficiile de ordin estetic, cu o panoramă de carte poștală, zona are cel mai curat aer din Iași. Astfel, rezidenții se pot bucura de o calitate bună a aerului atât în exterior, cât și în interior, deoarece construcțiile vor fi edificate aplicând cele mai moderne tehnologii de sustenabilitate, cu materiale durabile.

Apartamentele vor avea grădini private la parter, iar locurile de parcare pentru rezidenți se vor afla în subteran, unde vor fi amenajate și stații de încărcare a mașinilor electrice. În plus, în ansamblu vor fi realizate parcaje și piste pentru biciclete. Totul pentru o amprentă de carbon cât mai redusă și pentru o calitate a vieții cât mai ridicată.  

 

Află mai multe despre facilitățile din Greenfield Copou la biroul de vânzări din Moldova Center sau la numărul de telefon 0729.100.000!

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31