fbpx
 
Impact Dezvoltator & Contractor, de 25 de ani listat la Bursa de Valori din București: „Noi suntem cei care construim Greenfield”

Impact Dezvoltator & Contractor, de 25 de ani listat la Bursa de Valori din București: „Noi suntem cei care construim Greenfield”


* Companie cotată la peste un miliard de lei pe BVB, Impact își propune să fie primul dezvoltator de pe piața imobiliară din România care atinge un milion de metri pătrați de suprafețe rezidențiale dezvoltate, cu o valoare totală de peste 1,4 miliarde de euro.

„Sustenabilitatea este valoarea cea mai importantă a companiei noastre”, afirmă Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer@Contractor

Impact Developer&Contractor (IMP), dezvoltatorul ansamblului rezidențial Greenfield Copou, este primul antreprenor imobiliar din România listat la Bursa de Valori București, încă din 1996. În prezent are o capitalizare bursiera de peste un miliard de lei, iar în primele luni ale anului 2021 acțiunile sale au crescut mult peste media bursei, cu 187% în ultimele 12 luni.

Greenfield Băneasa, un proiect de 800 milioane de euro în nordul Capitalei, cea mai mare dezvoltare rezidentială din România

Experiență la superlativ

IMPACT are o istorie de 30 de ani, fiind prima companie privată de imobiliare înființată prin subscripție publică, în 1991. Compania a fost primul dezvoltator serios din zona de Nord a Bucureștiului, în Pipera, unde a construit comunități în ansambluri rezidențiale de vile până la începutul anilor 2000, pentru ca mai apoi, în perioada 2001-2010 să extindă același concept în Oradea, Constanța sau Ploiești.

În anul 2007, compania a pornit cel mai mare proiect din portofoliu, Greenfield Băneasa, care la finalizare în 2030 va avea un total de 6.839 de unități. ”La Greenfield nu am dorit să dezvoltăm doar blocuri, un cartier obișnuit, ci am dezvoltat o comunitate. O comunitate sustenabilă din toate punctele de vedere, atât în ceea ce privește protecția și respectul față de mediul înconjurator, cât și în ceea ce privește beneficiile pe care le au clienții noștri”, spune Tinu Sebeșanu, CEO al IMPACT.

Dacă Greenfield este un proiect ce se adresează segmentului mediu de clienți, celălalt mare proiect dezvoltat în București țintește segmentul upper-class. ‘’Luxuria Residence situat în zona Expoziției din București este un ansamblu rezidențial ce îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate, certificat BREEAM Excellent. Odată cu finalizarea ultimei etape de dezvoltare, Luxuria Residence a devenit primul ansamblu rezidențial finalizat din zona Expoziției.

Întregul condominiu este format din 9 clădiri ecologice, cu 630 de apartamente de calitate superioară, 728 de locuri de parcare subterane, 9.650 de metri pătrați de spații verzi, centru de fitness, lounge și recepție. Un alt complex rezidential de anvergura dezvoltat de companie este Boreal Plus din Constanța, cu 691 de locuințe individuale.

Greenfield Copou prima comunitate rezidențială din Iași

Greenfield Copou, în plămânul verde al Iașului

Greenfield Copou urmărește modelul de succes al Greenfield Băneasa, din București, definit de armonia cu natura. Astfel, ansamblul va cuprinde 15.000 mp de spații verzi,  asigurând zone de relaxare și spații de joacă pentru copii. Greenfield Copou va avea acces securizat și va îngloba o gamă variată de facilități, care vor favoriza dezvoltarea unei comunități moderne.
Ansamblul va beneficia de 3.200 mp de spații de relaxare, prevăzute cu restaurant, piscină interioară, lounge, cafenea, fitness & spa, precum şi de 300 mp de spaţii comerciale. De asemenea, părinții se pot bucura de mai mult confort şi timp petrecut alături de copiii lor, deoarece complexul va include grădinița și after-school.
„Greenfield Copou se adresează segmentului de piață mediu și îmbină arhitectura modernă cu peisajul natural, fiind situat lângă Grădina Botanică, pe Dealul Copou, plămânul verde al Iașului. În cadrul  acestui proiect ne-am propus să construim o comunitate  pentru oameni preocupaţi de calitatea vieţii, care acordă importanţă impactului pe care îl au asupra mediului, o comunitate sustenabilă, în armonie cu natura", a declarat Tinu Sebeșanu, CEO Impact Developer&Contractor.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30