fbpx
 
Silk District – Apartamentele din Faza III a proiectului, lansate la vânzare

Silk District – Apartamentele din Faza III a proiectului, lansate la vânzare


Dezvoltatorul Prime Kapital a pus în vânzare în luna decembrie, apartamentele din cea de a treia fază de rezidențial a proiectului Silk District. Anunțul vine la o lună după finalizarea lucrărilor de demolare de pe fosta platformă industrială Teba și după începerea lucrărilor la prima fază de rezidențial a proiectului. Cartierul ieșean Silk District, un proiect brownfield de anvergură ce revitalizează o zonă industrială lăsată în paragină și o redă comunității, a fost foarte bine primit de către ieșeni datorită conceptului unic adus pe piața imobiliară locală.

În faza 3 de rezidențial, Silk District pune la dispoziția ieșenilor 312 studiouri duble și apartamente cu 2, 3 și 4 camere, pe un singur nivel sau de tip duplex, dispuse în 40 de layout-uri diferite. Apartamentele beneficiază de finisaje deosebite și eficiență energetică ridicată, asigurând un grad ridicat de confort. Complexul de tip mixed-use oferă rezidenților acces la spații verzi ample dar și o serie de servicii și facilități precum  spații de birouri, de retail, grădiniță, farmacie, curățătorie, sală de fitness, spații comunitare, restaurante, cafenele.

Locuințele au un design curat, cu interioare ample, tip „open space”, fără stâlpi sau grinzi vizibile. Toate apartamentele, indiferent de tipologie, dispun de tavane înalte și ferestre de mari dimensiuni, ce permit un aport ridicat de lumină naturală. Fiecare unitate are acces la un balcon, o terasă sau grădină.

Dezvoltatorul pune la dispoziție și 400 locuri noi de parcare, numărul total de locuri de parcare disponibile în primele trei etape de rezidențial ale proiectului fiind astfel de aproximativ 1.200. Accesul autovehiculelor în cadrul complexului este limitat, parcarea mașinilor realizându-se în structuri multi-level. De altfel, accentul în Silk District va fi pus pe oameni, relaxare, confort, comunicare în cadrul comunității. Sugestiv este faptul că din totalul de 10 hectare ale complexului, peste 40.000 mp reprezintă spații verzi și de promenadă, amenajate pe principii sustenabile.

Silk District, care cuprinde mai multe faze de construcție, este un proiect unic de regenerare urbană mixed-use, car-free, care va transforma o mare platformă industrială neutilizată situată foarte aproape de centrul orașului, într-un cartier modern.

Pentru a pune în practică primul proiect rezidențial pe care îl are în Iași, dezvoltatorul și operatorul imobiliar Prime Kapital, care a finalizat numeroase construcții de mare anvergură, atât în țară cât și în alte state europene, lucrează cu specialiști de top din toate domeniile, niciun detaliu nefiind lăsat la voia întâmplării.

În România, Silk District este cel de al treilea proiect rezidențial major dezvoltat de Prime Kapital, primele două ansambluri rezidențiale, Marmura Residence și Avalon Estate, care s-au bucurat de aprecieri unanime, fiind construite în București. Tot luna aceasta, dezvoltatorul anunța și lansarea celui de-al 4-lea proiect rezidențial din portofoliul companiei, Pleiades Residence, proiect dezvoltat in Ploiești.

Totodată, Prime Kapital a inaugurat în ultimele 2 luni ale acestui an alte două noi centre comerciale, Prahova Value Centre în Ploiești și Bârlad Value Centre în Bârlad, ambele cu un portofoliu complex de branduri internaționale, naționale dar și locale.

Toate detaliile legate de modul de achiziționare a unui apartament în Silk District pot fi găsite pe pagina https://silkdistrict.ro/


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30